Top 10 Instalator În Afumati, Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

CERE 4 OFERTE
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Instalator · Sector 2, București
Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Time&space

Time&space

Instalator · Sector 3, București
Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Inginer Doru Ionescu

Inginer Doru Ionescu

Instalator · Sector 3, București
Inginer în Instalații Termo-Sanitare Apă și Gaze, Canalizare și Climatizare prestez lucrări de instalații de orice tip și fel la nivel profesional.
Daniel  Sandu

Daniel Sandu

Instalator · Sector 1, București
Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
Popescu.Jean Jovan

Popescu.Jean Jovan

Instalator · Sector 1, București
Experienta peste 20ani in domeniaprofesionalismanumaipentruoameniseriosisi corecti cuvintul dat esteblegeapreturipentrutaotebuzunarelesi saracsibogatoriceclasasocialadisponibil non stop urgente colaboramsicuasociatiidebloc
Radu F.

Radu F.

Instalator · Sector 4, București
Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună ziua. Doresc sa găsim împreună cea mai buna solutie si cel mai bun raport calitate/ pret pentru problema dumneavoastra. Imi doresc doar ca la finalul lucrării ambele părți sa iasa in castig. Va mulțumesc frumos. Cu deosebită stimă, Radu Frumusanu
Galaxymedia

Galaxymedia

Instalator · Sector 5, București
Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Iulian Stanculescu

Iulian Stanculescu

Instalator · Sector 5, București
Profesionisti in instalatii. Montaj & service centrale termice ,aer conditionat,sanitare, masini de gatit,termice,electrice,climatizare
Razvan Georgian  Rata

Razvan Georgian Rata

Instalator · Sector 5, București
Sunt instalator sanitar la firma , dar fac lucrări in privat , lucrări mici , montez obiecte , robineți etc.
Ean  Mihaita

Ean Mihaita

Instalator · Sector 2, București
Calitatea serviciilor oferite de mine. Garantie la orice lucrare. Profesionalism și seriozitate. Cele mai mici preturi fața de servici oferite de unele firme. Lucrez ptr. mine. Nu ca la firmă să ceri prețuri mari la client pentru a se inbogati patronul.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ene Simona
Instalator   27/09/2020

Ma bucur ca exista o asemenea aplicație prin care putem găsi oameni profesioniști. Am postat seara solicitarea iar dimineață dl Radu a rezolvat cu profesionalism problema apărută. Il recomand cu încredere..

         
Andreea Sandu
Instalator   24/09/2020

Un om deosebit! Rar gasesti asa profesionist!Serios,punctual,dedicat, munca de calitate,lucreaza foarte ingrijit, preturi foarte bune, nu am cuvinte! Recomand din tot sufletul, si cu siguranta vom colabora din nou! Multumesc mult!

         
Adriana Batovici
Instalator   05/09/2020

Serios, om de cuvânt, se apuca de treabă și nu te ține până mai face o altă lucrare. As mai angaja serviciile lui cu încredere.

         
Cosmin Palade
Instalator   18/08/2020

Suntem foarte multumiti. Profesionalism si creativitate in rezolvarea in mod elegant a problemelor neprevazute.

         
Alexandra Iacob
Instalator   17/08/2020

Am apreciat punctualitatea și seriozitatea domnului instalator, la fel cum mi-a plăcut și modul educat în care am comunicat. Domnul oferă ,de asemenea, și servicii de calitate. Am stabilit că vom colabora și pe viitor. Mulțumesc!

         
Dana Juncu
Instalator   04/08/2020

Foarte mulțumită! Domnul instalator ne-a ajutat sa oprim apa din subsolul blocului (în condițiile în care noi nu mai umblasem niciodată pe acolo și nu era nimeni de la administrație disponibil sa ne ajute), apoi a montat robineti și ne-a ajutat sa schimbam complet chiuveta de la baie + masca și bateria acesteia cu unele noi. Lucrarea arata foarte îngrijită și n-am avut niciun fel de probleme dupa. Recomand cu încredere!

         
Flaviu Rosca
Instalator   22/07/2020

A intarziat un pic, dar fiind sezonul instalarilor de AC, atunci am fost mai intelegator. Lucurarea a fost facuta bine si au fost atenti la detalii. Multumesc pentru colaborare!

         
Ion Voinea
Instalator   15/07/2020

Foarte bun, foarte prompt, s-a mișcat repede, nu a modificat pretul propus si a facut curat după ce a lucrat. Mi-a plăcut mult. Recomand !

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit