Top 10 Montatori Mobila În Arad

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

CERE 4 OFERTE
Adrian Dohotari

Adrian Dohotari

Montaj Mobila · Arad, Arad
Echipă tânără vine in ajutorul dumneavoastră pentru a vă asambla și monta mobila achiziționată de la diverse magazine. Facem totul posibil că toți clienții noștri să fie mulțumiți de prestația noastră. Deținem toate uneltele necesare și avem experiență pentru a efectua orice lucrare.
Cristian Irimia

Cristian Irimia

Montaj Mobila · Arad, Arad
Montez mobila de dormitor,bucatarie baie sau living,asigur si demontarea mobilei vechi,reglajele aferente cat si consultanta .
Claudiu Nemeth

Claudiu Nemeth

Montaj Mobila · Arad, Arad
Sunt un montator de mobilier care a inceput recent aceasta meserie. Sunt foarte atent la detalii, la cerintele clientilor iar lucrarile mele sunt intotdeauna apreciate.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihail N.
Montaj Mobila   21/12/2020

Muncitor , punctual si dornic sa invete lucruri noi si sa acumuleze experienta pentru proiecte facute la comanda

         
Stefania L.
Montaj Mobila   15/12/2020

Super lucrat! Serios, profesionist, corect,lucrează curat și ieftin. Voi apela pentru viitoarele lucrări cu mare încredere.

         
Simona B.
Montaj Mobila   13/12/2020

Am apreciat punctualitatea si atitudinea profesionala. Montarea mobilei a durat o zi intreaga, s-a munci mult dar rezultatul a fost unul f bun.

         
Ingrid V.
Montaj Mobila   13/12/2020

Recomand cu toată încrederea, a găsit soluții pentru orice problemuță apărută pe parcurs . Ne-a montat mobila de Bucătărie cât și pe cea de living. Impecabil.

         
Florina M.
Montaj Mobila   04/12/2020

Un serviciu profesionist pe care-l recomand si la care voi apela din nou. Mulțumiri cu recunoștință și bucurie!

         
Cornelia C.
Montaj Mobila   30/11/2020

Servicii foarte bune. Experienta, profesionalism si foarte dedicat job-ului de dus la bun sfarsit. A fost nevoie de modificari din cauza masuratorii mele gresite si le-a facut si a indreptat totul astfel incat sa intre perfect in nisa. Multumesc mult.

         
Deliana B.
Montaj Mobila   23/11/2020

Recomand. A lucrat foarte repede si bine. Este prima data cand apelez la un serviciu pe aceasta platforma si am avut o surpriza foarte placuta.

         
Bogdan T.
Montaj Mobila   17/11/2020

Le multumesc baietilor pentru interventie. A fost prompta, de foarte buna calitate, iar comunicarea a fost si ea foarte buna, Baietii au lucrat foarte curat si eficient, recomand cu caldura serviciile lor. Multumesc! Bogdan

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit