Top 10 Constructori Case În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Construcții Case.

38 Constructori Case sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Urbanix Creative

Urbanix Creative

Construcții Case · Sector 2, București
Firma noastra e mica, formata din muncitori cu experienta in ridicare de case la rosu sau la cheie si in renovari de case/ apartamente. Managerul echipei e inginer constructor cu experienta reala in proiecte mari. Avantajul de a lucra cu noi? Pe langa contract si termene de finalizare, cunoastem si respectam standardele de constructii in vigoare.
Alexander Imob Grup Construct

Alexander Imob Grup Construct

Construcții Case · Sector 3, București
Seriozitate, profesionalism, executarea lucrarilor de amenajari conform cerintelor, preturi avantajoase, precum si garantia lucrarillor sunt principiile dupa care ne conducem afacerea, reprezentand pentru dumneavoastra reale avantaje.
Accent Art Glass SRL

Accent Art Glass SRL

Construcții Case · Sector 1, București
Sursa noastră principală de inspirație sunt nevoile și așteptările celor care își doresc o casă premium.Noi urmărim,studiem și în același timp respectăm tendințele normativelor în vigoare, privind proiectarea și construcția de case pentru mai multe generații.Acest lucru vă oferă garanția că vă vom oferi mereu idei proaspete, fiabile și funcționale în
DAC CIP ACTIV construct SRL

DAC CIP ACTIV construct SRL

Construcții Case · Sector 4, București
Lider cu experienta de peste 25 de ani de profesare în domeniul construcțiilor,având în spate o echipa capabilă pentru a realiza orice tip de construcție atât la rosu cât și la cheie
City UP

City UP

Construcții Case · Sector 6, București
Nu poti face afaceri cu materiale de constructii sau sa prestezi servicii in aceasta categorie de afaceri, pana nu ai sentimentul responsabilitatii. O constructie nu este ceva vaporos sau ieftin si de cele mai multe ori nu este ceva reparabil, decat poate in zona acoperisului sau pe la finisaje.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Construcții Case  Înregistrare Pro - Gratuit