Top 10 Firme de Curatatorie Covoare În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Curatatorie Covoare.

16 Firme de Curatatorie Covoare sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
CAMAIO Carpet Cleaning

CAMAIO Carpet Cleaning

Curatatorie Covoare · Sector 4, Bucuresti
CAMAIO Carpet Cleaning este partenerul dvs pentru spălarea profesionala a covoarelor, oferă servicii de calitate, covoare curate și parfumate, livrate prompt, la preturi avantajoase și cu efort minim din partea clienților. Transportul este gratuit la/de la ușa clientului, livrarea se face in 48h de la preluarea comenzii, indiferent de anotimp. Spălarea covoarelor se face cu utilaje profesionale și de catre o echipa de profesionisti orientați spre calitate și mulțumirea clientilor, care revin și
Sc Intercom Serv Srl

Sc Intercom Serv Srl

Curatatorie Covoare · Sector 4, Bucuresti
Firma de curatenie Curat Art este partenerul care va rezolva problemele legate de curatenie, igienizare si improspatare utilizand o tehnologie inovatoare si materiale de calitate. Experienta bogata acumulata in domeniu ne-a ajutat sa gasim cele mai bune solutii pentru toti clienti nostri. La ora actuala sunt multe firme de curatenie in Bucuresti, dar Curat Art se diferentiaza prin promptitudine, seriozitate si calitate. Fie ca este vorba de curatenie la domiciliu, fie ca aveti nevoie de servici
Expertii Curateniei

Expertii Curateniei

Curatatorie Covoare · Sector 3, Bucuresti
Curatam covoare/mochete la orice adresa din Bucuresti si Ilfov. Covoarele/mochetele se curata direct pe pozitia lor fara a se uda podeaua. Folosim doar solutii de curatare profesionale 100% ecologice si echipamente Karcher. Timp de uscare de maxim 3 ore. Nu percepem taxe de deplasare.
Cleaningteam

Cleaningteam

Curatatorie Covoare · Sector 3, Bucuresti
Firma de curatenie Cleaningteam foloseste numai echipamente profesionale de curatenie de ultima generatie marca Kirby, Karcher, Ghiblli,Dulevo.Solutiile folosite de noi sunt MEDICLEAN de la http://cleaning-group.ro/detergenti-profesionali sunt premium certificate si nu polueaza mediul Personalul nostru este atent pregatit si selectat pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii din partea echipei de curatenie. Executam servicii de curatenie dupa incendiu , cu utilaje si ec
Siveco

Siveco

Curatatorie Covoare · Sector 3, Bucuresti
Sediu modern, calitate, promptitudine si peste 15 ani de experienta. Va asteptam la noul sediu din Splaiul Unirii 307. Aici gasiti peste 30 de locuri de parcare si un personal gata sa va intampine in vederea rezolvarii oricaror probleme, legate de covoarele dvs.
C&c Procarpet

C&c Procarpet

Curatatorie Covoare · Sector 1, Bucuresti
Spălătorie profesională de covoare de peste 8 ani in domeniu Ridicare din bucurești și jud ilfov Spălăm orice material textil mai puțin articole vestimentare 0736455242 Www.covorspalat.ro
Perfectly Clean Serv International

Perfectly Clean Serv International

Curatatorie Covoare · Sector 5, Bucuresti
Timpul nu va mai este suficient? Firma noastră cu o experiența de 9 ani in curățenie va oferă servicii mult dorite la preț accesibil si negociabil. Serviciile noastre constau in: curățenie generala, curățenie după constructor, curățenie birouri (spatii comerciale ,magazine),spălare geamuri, spălare covoare, mocheta, canapele, fotolii, scaune, saltele pat. DE CE NOI? -pentru ca suntem disponibili 24 de ore din 24, pentru ca ne implicam si răspundem de serviciile noastre. PENTRU CA NE PASA!
7Wash

7Wash

Curatatorie Covoare · Sector 2, Bucuresti
Servicii profesionale de spalare covoare, servicii de spalare mocheta si covoare la domiciliu (inclusiv mocheta lipita!) si bineinteles, servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu. Altfel spus, noi intervenim mai ales acolo unde este mai greu! Si pentru ca suntem o spalatorie covoare Bucuresti cu adevarat profesionista nu trebuie sa transportati dumneavoastra covoarele si nici sa le coborati pe scari!! Noi vom face lucrul acesta pentru dumneavoastra si repede si bine.
Terra Clean

Terra Clean

Curatatorie Covoare · Sector 3, Bucuresti
Terra Clean București este o companie specializata in Servicii Profesionale de Curățenie si întreținere, spălare mocheta. Asiguram servicii de curățenie si întreținere pentru birouri, case, apartamente, bănci, magazine, hale industriale. Echipele noastre de servicii de curățenie sunt formate din personal bine instruit si profesionist, supravegheat atent de un supervizor care răspunde de toate cerințele dumneavoastră.
4 you clean

4 you clean

Curatatorie Covoare · Sector 1, Bucuresti
Ne-am specializat pentru a raspunde exact acestor nevoi! Firma noastra ofera servicii profesionale de curatat covoare adresate tuturor persoanelor, firmelor si institutiilor, folosind cele mai noi tehnologii si echipamente pentru a va returna prompt covorul, curat si improspatat, scutindu-va astfel de efortul de a face dumneavoastra aceasta munca si cu rezultate nesatisfacatoare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Curatatorie Covoare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curatatorie Covoare  Înregistrare Pro - Gratuit