Top 10 Firme de Renovari Apartamente În Bucuresti

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Apartamente.

124 Firme de Renovari Apartamente sunt gata în Bucuresti.

CERE 5 OFERTE
Daniel I.

Daniel I.

Renovari Apartamente · Sector 3, Bucuresti
Renovez si amenajez apartamente de la 0 la preturi decente urmand si respectand cu strictete toti pasii necesari pentru a oferi cea mai buina calitate. Asigur lucru curat si ordonat, posed scule profesionale, am experienta de peste 10 ani in amenajarea locuintelor, ofer seriozitate si punctualitate.
Geanipici Company Srl

Geanipici Company Srl

Renovari Apartamente · Sector 2, Bucuresti
Firma specializata in constructii si renovari,ne ghidăm toate proiectele de lucru bazate pe seriozitate,profesionalism,si respectarea termenilor contractuali de incepere si finalizare a lucrărilor de renovare sau consolidare.
Robert  A.

Robert A.

Renovari Apartamente · Sector 6, Bucuresti
Execut lucrari interioare,exterioare renovari apartamente,faianta si gresie,zugraveala,rigips,montaj uși, glet ,termosistem,tencuieli simple si decorative parchet,lavabil si tot ce tine de domeniul constructiilor Se va efectua o vizionare a lucrarii dupa care se va stabili pretul final,pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati cu respect Robert 0768335812
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Isabelle Stoichita
Renovari Apartamente   10/12/2019

Lucrarea a fost realizata mai repede decat am estimat, baietii sunt atenti si lucreaza bine si curat. Pretul a fost unul corect. Recomand cu incredere.

Renovari Apartamente după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovari Apartamente  Înregistrare Pro - Gratuit