Top 10 Spalatorie Covoare În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Spalatorie Covoare.

CERE 4 OFERTE
Sc Kundalini Bucharest Srl

Sc Kundalini Bucharest Srl

Spalatorie Covoare · Sector 6, București
SC Kundalini Bucharest SRL prin divizia de curatenie Suburbia Cleaning Concept, iti pune la dispozitie servicii complete de curatenie si igienizare, precum si servicii de curatare textil si piele, covoare si mocheta, atat in spatiile de locuit cat si in cladiri de birouri sau spatii comerciale. Oferim garantia lucrarii 100% O echipa tanara, dinamica si atent instruita ce dispune de tot echipamentul necesar lucrarilor este pregatita sa intervina in orice situatie. Ne poti contacta
Curatatoria La Umeras

Curatatoria La Umeras

Spalatorie Covoare · Sector 3, București
Pasiunea si grija pentru intretinerea hainelor si articolelor textile, tehnologia de ultima generatie si nu in ultimul rand experienta personalului nostru, fac din Curatatoria LaUmeras un adevarat prieten si partener pe termen lung pentru tine si familia ta.
M D.

M D.

Spalatorie Covoare · Sector 3, București
Vitanclean - spalatorie covoare Bucuresti. Colectam covoare din Bucuresti si Ilfov. Vitanclean - curatatorie covoare/mochete Bucuresti. Servicii de curatare covoare si mochete la domiciliu.
Expressive Cleaning

Expressive Cleaning

Spalatorie Covoare · Sector 4, București
Expressive Cleaning vine in ajutorul dvs. cu servicii curatatorie, spalatorie imediate la domiciliu. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa telefonati sau sa creati un user pe site, sa adaugati obiectele ce doriti a fi curatate/spalate la comanda iar in maxim 24 de ore le aveti acasa curate. Transportul este GRATUIT. Curatam COVOARE profesional.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Dacă eşti un profesionist în Spalatorie Covoare  Înregistrare Pro - Gratuit