Top 10 Psihoterapeutii În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Psihoterapie.

CERE 4 OFERTE
Alina Gabriela Miron Todea

Alina Gabriela Miron Todea

Psihoterapie · Cluj-Napoca, Cluj
Daca treceti prin momente dificile in viata in care simtiti ca v-ati pierdut directia si puterea interioara, daca ceva din trecutul vostru se intoarce din nou si din nou si nu va lasa sa va bucurati de prezent, daca va simtiti blocati si nemultumiti in viata voastra si ati dori ceva mai mult, dar nu stiti ce sau nu stiti cum, va invit sa cautati ajutorul unui psihoterapeut. Un psihoterapeut asculta fara a judeca, este prezent fara a da sfaturi, iubeste fara a cere ceva in schimb. Sunt psihotera
Lorena Stepa

Lorena Stepa

Psihoterapie · Cluj-Napoca, Cluj
Chiar dacă la TV psihoterapeuții au de cele mai multe ori un limbaj de lemn și întreabă foarte des: "și cum te face asta să te simți", în viața reala se întamplă lucruri mult mai interesante in cabinetul unui psihoterapeut. Abordarea (cel puțin personală) are în centru empatia și deschiderea de a participa ca psihoterapeut la călătoria ta personală spre locul în care vrei să ajungi.
Raluca Listea

Raluca Listea

Psihoterapie · Cluj-Napoca, Cluj
Scopul meu este de a crea un mediu sigur, de acceptare si validare, in care persoanele cu care ma conectez sa se simta intelese si sa stie ca nu sunt singure in momentele dificile ale vietii. Nimeni nu trebuie sa sufere singur, iar eu sunt aici ca sa particip si sa sprijin persoanele aflate in nevoie in aceasta calatorie a suferintei.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Psihoterapie după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Psihoterapie  Înregistrare Pro - Gratuit