Obține 3 Oferte de preț pentru Construcții Case.

196 Constructori Case sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Constructori Case

Florin Anghel

Florin Anghel

Constructii case la rosu,la cheie,amenajari interioare(gleturi,placari gresie,faianta,piatra,zugraveli,tapet,parchet,montaj usi,aparataje electrice,cazi,cab.dus,vas wc,etc) si exterioare(termosistem,garduri,placari cu piatra ,pavaje,etc).preturi negociabile,calitate si rapiditate. Execut lucrări de amenajari interioare și exterioare de orice fel ex.faianta ,gresie parchet, tencuieli manuale , tencuieli decorative,tinciuri,glet,rigips,etc. Termosistemuri,garduri zidărie și reparații acoperișuri
Anvex Romania

Anvex Romania

Cu o experiență demonstrată în domeniul instalațiilor și construcțiilor, echipa Anvex vine în sprijinul fiecărui client pentru a oferi cele mai bune soluții de construcții case la cheie, design interior, montaj panouri solare și centrale termice. Fie ca e vorba de proiecte de construcție rezidentiale de mici dimensiuni sau cartiere rezidentiale, echipa Anvex se adaptează nevoilor și bugetului fiecărui client. Ne diferențiem prin calitate, profesionalism și atenție la nevoile clienților. Ben
Ria Engineering & Consulting Srl

Ria Engineering & Consulting Srl

Construim de la 0 case pe orice fel de structura. deviza noastra este: "PROIECTUL TAU, RESPONSABILITATEA NOASTRA"
Raul Marin

Raul Marin

Electrician/constructor cu o experiență de peste 20 de ani, ofer serviciile mele pentru persoane fizice din zona Vrancea, case vechi și noi, pret ieftin si lucrare buna,interesate să contacteze cu domnul Raúl.
Sc Genius Bau Construct Srl

Sc Genius Bau Construct Srl

Executam constructii case la rosu sau la cheie ,garduri ,garaje etc. Amenajari int. si exterioare de orice fel ,termoizolatii ,zugraveli ,gleturi, rigips ,gresie si faianta, montat usi, etc. Oferim calitate si seriozitate.
Vili Paulet

Vili Paulet

Oferim garantie,executam lucrari de calitate. folosim materiale de ultima generatie si de calitate.construim case pasive din cofraje termoizolante.
Accent Art Glass SRL

Accent Art Glass SRL

Sursa noastră principală de inspirație sunt nevoile și așteptările celor care își doresc o casă premium.Noi urmărim,studiem și în același timp respectăm tendințele normativelor în vigoare, privind proiectarea și construcția de case pentru mai multe generații.Acest lucru vă oferă garanția că vă vom oferi mereu idei proaspete, fiabile și funcționale în
Alexander Imob Grup Construct

Alexander Imob Grup Construct

Seriozitate, profesionalism, executarea lucrarilor de amenajari conform cerintelor, preturi avantajoase, precum si garantia lucrarillor sunt principiile dupa care ne conducem afacerea, reprezentand pentru dumneavoastra reale avantaje.
Urbanix Creative

Urbanix Creative

Firma noastra e mica, formata din muncitori cu experienta in ridicare de case la rosu sau la cheie si in renovari de case/ apartamente. Managerul echipei e inginer constructor cu experienta reala in proiecte mari. Avantajul de a lucra cu noi? Pe langa contract si termene de finalizare, cunoastem si respectam standardele de constructii in vigoare.
IONUT Styleconceptconstruct

IONUT Styleconceptconstruct

Execut lucrari de calitate cu personal calificat si cu expierenta vasta in domeniul constructiilor.
Iacob Lapadat

Iacob Lapadat

Ofer servici constructi la cel mai bun pret de pe pieata ofer seriozitate si transport materile va rog sa apelti cu incredre maxim va multumesc
Rev Element

Rev Element

Construim de 16 ani pe piata din Romania si zilnic demontam cu straduinta mitul meseriasului grabit, smecher si nepriceput.
Dan Radu

Dan Radu

Echipa cu experienta executam lucrări civile și industriale în construcții. Fundații. Elevație. Șarpante. Case la rosu și la chieie. Amenajări interioare și exterioare. Placări rigips. Faianță. Gresie. Tencuieli. Etc
Bogdan Nicolaescu

Bogdan Nicolaescu

Tehnician Constructor cu experienta vasta in domeniul constructiilor la rosu ,amenajarilor interioare si exterioare.
S. C Descon Solutions S. R. L

S. C Descon Solutions S. R. L

Descon Solutions este o companie ce vine pe piața construcțiilor cu principii sănătoase, personal experimentat și un management strategic orientat spre nevoile clientului. Clienții companiei noastre ne sunt parteneri.
Follow Koman

Follow Koman

Efectuam tencuieli mecanizate și manuale premium, finisaje interior și exterior cât și case la cheie
Bogafyl Construct

Bogafyl Construct

O echipa de profesioniști cu experiența de peste 20 de ani in domeniul construcțiilor , cu echipamente și scule profesionale care va oferă servicii de foarte mare calitate .
Home Maintenance Romania

Home Maintenance Romania

Servicii de constructii la cheie. Finisaje interioare de inalta calitate, Instalatii termice, sanitare, electrice, Amenajari peisagistice mentenanta lunara Servicii complete de mentenanta
Slavu Gigel

Slavu Gigel

Am experienta in domeniul finisajelor interioare de 25 ani si pentru ca am facut o pasiune in acest domeniu lucrez cu drag sa imi placa mai intai mie dar si clientului. Un client multumit este cea mai buna reclama.
Constantin Bauwerke SRL

Constantin Bauwerke SRL

Firma executa construcții de case la roșu sau in stadiu finit. Dispunem de propriile cofraje și utilaje necesare realizarii construcțiilor. Activi in zona Jud. Cluj.
Dan Alin Podar

Dan Alin Podar

Persoana serioasa punctuala prestez servicii de:zugraveli,rigips,gleturi,scafe vopsit,parchet,gresie,faianta șpaleti ,compartimentare pereti rigips ,tavane casetate,indreptat pereti.Lucrarile se desfasoara intr-un mediu cat se poate de curat si deranj cat mai mic.Preturi accesibile pt orice buzunar.Pt mai multe detalii 0753568387
Dris Electro Expert

Dris Electro Expert

În centrul preocupărilor noastre este grija pentru client și satisfacerea lui cu privire la lucrările executate.
Bestenorke

Bestenorke

Executam lucrari de constructii de la a-z. Oferim seriozitate si garantie contractuala la lucrarile executate de noi.
Ioan Stefan

Ioan Stefan

Servicii de constructii, renovari interioare si exterioare de inalta calitate, promptitudine si seriozitate.
Pms Habitat Construct Srl

Pms Habitat Construct Srl

Lucrez în acest domeniu de 20 ani și pot spunde cu convingere că am parcurs toate etapele deprinderii acestei meserii. Fiind o piață atât de complexă și competitivă, m-am gândit să construiesc un nume care să devină cunoscut, PMS Habitat Construct. Acest nume a fost ales, nu întâmplător, ci gândidu-mă la a pune într-un echilibru perfect spațiul personal cu spațiul de locuit.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Construcții Case  Înregistrare Pro - Gratuit