Renovări Interioare Cernica Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Laura M.
Renovări Interioare   08/06/2022

Lucrarea a fost realizata fix cum mi-am dorit. Dl Cristian Cretu este profesionist, rapid , lucreaza ordonat. Sunt foarte multumita.

         
Laschescu O.
Renovări Interioare   05/04/2022

Lucrarea este abia la inceput dar pana la acest moment sunt multumita de seriozitatea de care a dat dovada...a venit la timp, am picat de acord...a izolat exemplar bunurile.voi mai apela

         
Simona P.
Renovări Interioare   19/03/2022

Bogdan este un adevarat profesionist. Recomand cu mare drag, termenul cat si calitatea lucrarii au fost respectate in totalitate. Cu siguranta vom mai apela la serviciile oferite de el! Mare pacat ca aceasta platforma nu ne permite sa adaugam si poze.

         
Mirela S.
Renovări Interioare   06/03/2022

Nota 10 ,un profesionist-parolist ,corect ,un executant de exceptie,grija la detalii! il recomand!!!!!!!!!

         
Alexandru D.
Renovări Interioare   25/02/2022

Mi-a fost foarte usor sa lucrez cu domnul Balan: s-a ocupat de absolut tot ce trebuia: mi-a facut rost de instalator pentru o problema care nu a fost prevazuta, mi-a facut rost de transport pentru gunoi la un pret rezonabil, s-a ocupat de cumparatul materialelor daca a fost ceva ce a lipsit si era necesar. Sunt extrem de multumit. Iar calitatea lucrarii a fost foarte buna. Recomand oricui doreste un sa lucreze cu un om serios.

         
Dan N.
Renovări Interioare   27/11/2021

Sunt foarte mulțumit! Am renovat total un apartament în București. Echipă extrem de serioasă, implicată și responsabilă. Se țin de treabă și au avut și inițiative care m-au ajutat să cheltuiesc mai puțin și mai eficient. Mulțumesc și ii recomand pentru orice tip de renovare!

         
Diana M.
Renovări Interioare   03/08/2021

Multumit de calitatea lucrarii, echipa mixta instalator-zugravi, seriozitate, promptitudine. Termenul a fost respectat, costurile au ramas cele estimate initial, am apreciat transparenta privind costurile materialelor. Pe viitor, ar fi util sa existe si o solutie conforma cu normele in vigoare privind evacuarea deseurilor, precum si servicii de curatenie dupa lucrare.

         
Marculescu C.
Renovări Interioare   01/07/2021

Dl Dinu Costel, este un profesionist in meseria pe care o face, serios si punctual, foarte priceput in tot ce executa.Calitatea lucrarii executate foarte buna si pretul lucrarii avantajos pentru mine ca si client. Recomand cu foarte mare responsabilitate , pe dl Dinu Costel celor interesati de gasirea unui "meserias" pentru lucrari interioare.


Renovări Interioare Prețuri Lângă Cernica
 
Mogosoaia Buftea Otopeni Corbeanca Sector 1 Chiajna Dragomiresti-Vale Sector 6 Tunari Joita
Renovări Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit