Renovări Interioare Chiajna Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

16 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Chiajna.

CERE 4 OFERTE
As dori izolarea fonica a tavanului in doua camere, cat si a unui perete comun cu vecinii. De asemenea, as dori zugravirea apartamentului. Multumesc!

Ilfov Chiajna

10.03.2022 Renovări Interioare
Ce trebuie să includă renovarea?Gletuit / zugrăvit / rigips
Unde va avea loc renovarea?Camere / dormitor
Câte camere (inclusiv bucătărie, baie, hol) vor fi renovate?2 camere
Doreşti ca materialele să fie incluse în preț?Da, include materialele
As dori izolarea fonica a tavanului in doua camere, cat si a unui perete comun cu vecinii. De asemenea, as dori zugravirea apartamentului. Multumesc!

1.000

300 - 7.000
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Duca R.
Renovări Interioare   06/06/2022

Serios, priceput, punctual, raport calitate lucrări - preț foarte bun, într-un cuvânt PROFESIONALISM! Tot respectul!

         
Vlad C.
Renovări Interioare   01/03/2022

Recomand 100%. Am renovat un apartament vechi de 3 camere și am avut o experiență foarte plăcută, spre deosebire de poveștile pe care le auzeam de la cunoștințe referitor la renovări. Am ales dintre mai multe echipe de meseriași și niciunul dintre ei nu a fost atat de atent la detalii tehnice de la prima vizionare. Am avut o colaborare foarte sincera. A prevazut multe probleme tehnice din timp si a oferit mai multe solutii pe parcurs si asta ne-a salvat bani. Rezultatul final a fost de nota 10!

         
Robert N.
Renovări Interioare   10/12/2021

Totul a fost realizat asa cum a fost stabilit, Daniel a depus eforturi mai mari pentru a se asigura ca lucrarea este predata in timpul stabilit chiar daca intre timp au aparut complicatii. Rezultatul final a fost exact ce ne doream, toate placarile (gresie, faianta, parchet si piatra murala decorativa) au fost realizate ireprosabil. Ca profesionist, Daniel a fost foarte serios, pus pe treaba si punctual iar ca ‘om’ foarte simpatic, de ajutor si prietenos.

         
Ana A.
Renovări Interioare   29/08/2021

Sunt super multumita de rezultatul final! Lucrarea a fost executata intr-un timp foarte scurt și fără cusur.

         
Andreea S.
Renovări Interioare   23/07/2021

Un bun profesionist. Recomand cu cea mai mare incredere. Lucreaza foarte curat, in detaliu si este punctual. A dat dovada de foarte multa seriozitate.

         
Ramona N.
Renovări Interioare   25/06/2021

Aurel si echipa sa ne-au ajutat sa renovam un apartament de 3 camere complet. De la sfaturi utile ,respect si o comunicare excelenta am dus proiectul la final si suntem foarte bucurosi de rezultatul final. Ne-au ajutat pe tot parcursul lucrarii sa luam deciziile cele mai bune si au lucrat intr-un mod profesionist refacand totul de la 0 de la pereti la retea electrica. Recomandam cu drag

         
Mihaela A.
Renovări Interioare   06/06/2021

Un om de încredere și de cuvânt.Punctual și meseriaș m-am renovat apartamentul cu el și sunt foarte multumita de el și de oameni lui,am văzut un comentariu despre el ca este țepar dar este o mare minciuna nu știu ce sa întâmplat de zice doamna asa ceva.multumesc Popovici Razvan si recomand cu încredere.

         
Alina D.
Renovări Interioare   26/05/2021

Profesionalism la cel mai inalt nivel. Am fost placut impresionata nu doar de calitatea lucrarii, ci mai ales de calitatea umana a dlui. Stancu. A facut mai mult decat a promis si a facut impecabil. Il recomand fara niciun fel de retinere. Daca doriti nu doar un executant, ci si un consilier pe parcursul lucrarilor si un om de nota 20, dl. Stancu e omul de care aveti nevoie. Eu cu siguranta voi reveni la dansul cand va fi nevoie.


Renovări Interioare Prețuri Lângă Chiajna
 
Dragomiresti-Vale Sector 6 Sector 1 Ciorogarla Bragadiru Sector 5 Joita Mogosoaia Cernica Buftea
Renovări Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit