Renovări Interioare Corbu Prețuri

Obține 5 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

CERE 5 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioana M.
Renovări Interioare   18/03/2023

Nota 10, au lucrat curat si s-au incadrat in timp. Totul transparent si clar pe parcursul intregii amenajari. Recomandam!

         
Iuliana H.
Renovări Interioare   19/01/2023

Domnul Florin m a ajutat in renovarea apartamentului(reparatii majore in urma unei infiltrati,montare glafuri interiore si exterioare ,varuit ,pus gresie,montat aplica,sper ca nu am omis ceva pentru ca se vede ca se pricepe la orice ) ,la final mi a predat apartamentul foarte curat , dumnealui s a ocupat de la mutatul mobilei la asezarea acestora la locul inizial ,pana si spalarea geamurilor si asezarea perdelelor.Recomand cu încredere si sigur voi apela pe viitor la serviciile dumnealui.

         
Ionel D.
Renovări Interioare   14/11/2022

Vreau sa ii mulțumesc domnului Pavel Muntean pt serviciile oferite, sunt de calitate superioara. mi-a plăcut foarte mult profesionalismul de care a dat dovada, lucrările de calitate. Customer experience de nota 10. recomand cu încredere serviciile oferite.

         
Elena D.
Renovări Interioare   31/08/2022

Lucrarea a fost executata la termen conform cu ceea ce am agreat. Am oferit 5 stele pentru ca a venit și cu ideei bune pe care le-am pus în practica. Deci îl recomand

         
Duca R.
Renovări Interioare   06/06/2022

Serios, priceput, punctual, raport calitate lucrări - preț foarte bun, într-un cuvânt PROFESIONALISM! Tot respectul!

         
Ioan I.
Renovări Interioare   14/02/2022

Foarte profesionist si proactiv; am renovat o garsoniera de la 0, si m-a ajutat mult sa stabilim de la inceput asteptarile si cum evolueaza proiectul, si mai ales ca nu prea am fost la fata locului si am putut sa ne coordonam pe achizitii si decizii foarte usor. Echipa a facut totul profesionist si bine; a raspuns mereu la intrebari si orice cost si achizitie a fost transarenta si usor de gestionat. Cum mai am ceva lucrari de facut, clar voi merge cu Georgica si echipa. Recomand!

         
Dan N.
Renovări Interioare   27/11/2021

Sunt foarte mulțumit! Am renovat total un apartament în București. Echipă extrem de serioasă, implicată și responsabilă. Se țin de treabă și au avut și inițiative care m-au ajutat să cheltuiesc mai puțin și mai eficient. Mulțumesc și ii recomand pentru orice tip de renovare!

         
Raluca S.
Renovări Interioare   12/04/2021

Recomand cu încredere. Un domn care își respecta munca și clientul. Sunt foarte mulțumită de serviciile domnului Silviu, Este un profesionist desăvârșit


Renovări Interioare Prețuri Lângă Corbu
 
Navodari Lumina Ovidiu Fantanele Constanta
Renovări Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit