Zugrăveli Interioare Feleacu Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrăveli Interioare.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ana R.
Zugrăveli Interioare   18/06/2022

Il recomand cu cea mai mare incredere pe domnul Ionut Surugiu, deoarece pe langa faptul ca este un profesionist, este si cu bun simt si corect. Dansul ofera informatii auxiliare domeniului in care activeaza, de exemplu ofera informatii si de arhitectura, design sau orice alta informatie legata de renovarea unei locuinte. In echipa dansului, electricianul executa doar electrica, instalatorul se ocupa doar de instalatiile sanitare si termice, iar zugravul este zugrav si asa mai departe.

         
Laura B.
Zugrăveli Interioare   14/06/2022

Recomand. Nu am primit un pret exorbitant cum mi s-a mai intamplat. Mi-a pus parchetul perfect, cu siguranta voi mai apela la Cristi, un om de cuvant care isi face bine treaba. Multumesc

         
Catalin B.
Zugrăveli Interioare   26/05/2022

Om foarte muncitor și priceput la orice reparație necesară prin casă. La mine au fost destule și s-au rezolvat toate.

         
Irina D.
Zugrăveli Interioare   27/04/2022

L-am contractat pe domnul Dorobantu pentru varuirea un apartament de 3 camere plus alte cateva lucrari de amenajare. Sunt foarte multumita de rezultatul lucrarii, aceasta executandu-se in termenii agreati(pe langa termen de finalizare respectat si efectuarea tuturor modificarilor discutate, dansul a mai facut si alte modificari), iar la final dansul a facut si curatenie in apartament. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile dumnealui si in viitor.

         
Delia S.
Zugrăveli Interioare   20/01/2022

Am apelat la dl. Dumitru pt. zugravirea unui apartament, lucrarea a fost realizata repede, cu atentie pentru detalii si la un pret convenabil. La sfarsit mi-a predat aparatamentul in stare buna si curat. Il recomand!

         
Carmen B.
Zugrăveli Interioare   16/12/2021

Un profesionist desavarsit si un om de cuvant. Am avut nevoie in urgenta de realizarea lucrarii si dupa vizionarea apartamentului, Dl. Cretu a realizat devizul si chiar incepand de a doua zi a venit sa realizeze lucrarile. Multumim mult pentru implicarea dumneavoastra si pentru ideile de reparatii pe care le-ati propus. Un contact pe care il vom retine pentru reparatii ulterioare si pe care il recomandam!

         
Toma I.
Zugrăveli Interioare   11/11/2021

Dl. Drgan a fost f. profesionist si a venit repede sa evalueze lucrarea si apoi mi-a facut cel mai repede oferta ii multumesc pentru acest lucru. Cezar Iliescu

         
Emanuela T.
Zugrăveli Interioare   16/10/2021

Recomand pe domnul Dinu Valentin. Suntem foarte multumiti de lucrarea dansului, care este perfecta. Apreciez foarte mult profesionalismul, rapiditatea si curatenia lasata la sfarsitul lucrarii. Multumesc frumos si voi apela si in viitor la serviciile dansului!


Zugrăveli Interioare Prețuri Lângă Feleacu
 
Cluj-Napoca Apahida Floresti Baciu Chinteni Campia Turzii Gilau
Zugrăveli Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Zugrăveli Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit