Instalații Electrice Holboca Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Nicoleta S.
Instalații Electrice   17/06/2022

Mulțumesc dl Costi pentru promptitudinea cu care a raspuns solicitarii mele. La 5 minute dupa ce am postat a două cerință, am fost sunata de dl Costi si am stabilit detaliile lucrări, am stabilim data la care se va face. Respect si mulțumesc pentru promtitudine. Voi reveni cu evaluri după finalizarea lucrărilor.

         
Teodor T.
Instalații Electrice   06/05/2022

Totul a fost foarte in regula, domnul profesionist este intelegator, mi-a explicat foarte bine toti pasii proiectului. Este totul perfect! L-as recomanda.

         
Daniel L.
Instalații Electrice   16/03/2022

Profesioniști ! Suntem foarte multumiți de lucrare, după 3 încercări cu diverși electricieni de aici când a venit dansul am rămas uimiti de profesionalismul lui in urma explicațiilor ce le-am primit și lucrarea a ieșit exact conform spuselor. Pret corect, respectat .. cat am bătut palma, atât a fost ! Apelați cu încredere !

         
Silviu V.
Instalații Electrice   10/03/2022

Profesionist desăvârșit. Foarte prompt in comunicare și rezolvarea problemei. As colabora cu dumnealui și alta dată.

         
Gheorghe M.
Instalații Electrice   21/02/2022

O lucrare facuta la timp, intr-un timp scurt. S-a avut grija sa nu se murdareasca peretii la montarea aparatelor electrice.

         
Paula P.
Instalații Electrice   09/02/2022

Foarte profi, serios, punctual si atent la detalii. A verificat instalatia existenta inainte sa inceapa sa faca modificari. Lucreaza extrem de curat - a avut de facut cateva trasee si spatii pt doze pe pereti proaspat gletuiti si dati cu lavabil - a reparat si curatat totul la final. A avut solutii pentru orice pb sau modificare ce a aparut in timpul lucrarilor. Ii recomand cu incredere pe dnl Alex si Xander Electric, noi vom continua colaborarea cu ei pe tot ce tine de instalatii electrice.

         
Scarlat C.
Instalații Electrice   03/02/2022

Sunt foarte multumit de lucrare , foarte meticulos , sta mult dar face lucru bun , serios , face ca pentru el , preturi corecte nu ieftine .Sper sa mai colaboram pe viitor ! Succes

         
Ducu H.
Instalații Electrice   21/12/2021

Recomand cu încredere! O echipa tânără, serioasă și foarte atenta la detalii. Au fost punctuali, au lucrat curat si rapid intr-o lucrare destul de dificila. Se vede ca au o experiența in ceea ce fac!


Instalații Electrice Prețuri Lângă Holboca
 
Iasi Barnova Valea Lupului Comarna Victoria Rediu Miroslava Ciurea
Instalații Electrice Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit