Transport Mobilă Jucu Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Daniela T.
Transport Mobilă   24/06/2022

Totul a mers ca pe roate.Au venit la ora programata , au mutat mobilele si lucrurile cu grija , nu s au produs daune desi multe pachete erau cu un conținut fragil.Recomand.

         
Gabriela V.
Transport Mobilă   19/06/2022

Transportul mobilierului s-a realizat impecabil. Foarte promti, de cuvant si atenti la detalii baietii. Sunt foarte multumita ca i-am descoperit si ii recomand cu toata increderea

         
Dorina D.
Transport Mobilă   19/06/2022

Punctualitate, rapididate,seriozitate. Voi apela din nou la urmatoarea mutare si voi recomanda si prietenilor mei. Recomand cu multa incredere!

         
Balan C.
Transport Mobilă   04/06/2022

mulțumit Am ajuns cu transportul în siguranță la destinație șoferul cu care am colaborat, ne a ajutat și suntem mulțumiți de el cei interesați pot apela cu incredere Mulțumesc

         
Adrıan-roberto D.
Transport Mobilă   16/05/2022

Ireprosabil. Am avut de transportat mobilier din sat Baldana in Bucuresti, sector 4. Echipa trimisa pentru a colecta mobilierul s a ocupat de tot. Manipulare, Incluzand chiar si protectia, infolierea mobilierului. Transportul a fost efectuat chiar si dupa terminarea programului, punand ca prioritate, multumirea clientului. Puteti efectua si plata online, transfer bancar ca in cazul meu. Cu drag recomand. Nota 10+ Cu drag, Adrian Dinescu.

         
Valentin I.
Transport Mobilă   16/05/2022

Servicii impecabile. Echipa a sosit la ora stabilita, au protejat si incarcat mobila cu cea mai mare grija posibila. Mobila a fost bine asigurata in camion astfel incat indiferent cat de inclinat a fost drumul la destinatie (zona de munte) nu s-a miscat de pe pozitii. Echipa a fost super profesionista concentrata strict pe ce aveau de facut. S-au descurcat excelent la dezasamblarea/asamblarea canapelei pentru a putea fi scoasa din casa. Recomand si voi folosi din nou daca va mai fi nevoie.

         
Andreea D.
Transport Mobilă   08/05/2022

O echipă profesionistă. Membrii acesteia au venit la timpul agreat, au fost foarte politicoși și expeditivi, au depășit așteptările, acceptând să extindem contra cost lista de obiecte de mobilier care trebuia transportată și ajutându-ne la demontat și remontat mobilă. I-aș recomanda.

         
Dragos B.
Transport Mobilă   16/03/2022

Totul impecabil, desi am avut 2 canapele extrem de grele. Baietii au fost foarte amabili, oameni din ce in ce mai greu de gasit. Felicitari pentru atitudine baieti!


Transport Mobilă Prețuri Lângă Jucu
 
Bontida Cluj-Napoca Gherla Feleacu Baciu Floresti
Transport Mobilă Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit