Transport Marfa Letcani Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Marfa.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andrei P.
Transport Marfa   23/09/2022

Recomand cu incredere! Sunt puctuali, seriosi si profesionisti! Mutarea s-a desfasurat foarte rapid, iar pretul stabilit s-a respectat. Multumim pentru ajutor!

         
Adelina I.
Transport Marfa   06/09/2022

Au fost punctuali și m-au ajutat chiar dacă au intervenit și schimbări. Îi recomand cu drag și aș mai apela la serviciile lor, mai rar așa oameni care să te ajute la nevoie.

         
Robert ..
Transport Marfa   21/08/2022

Profesioniști, amabili și rapizi. Foarte mulțumit, recomand oricui, nu ai nevoie de nimic mai mult. Un seviciu care chiar îți face viața mai ușoară.

         
Emina G.
Transport Marfa   28/07/2022

Foarte amabili, prompti, de incredere, m-au ajutat foarte mult la carat, ei au facut tot. Prima experienta de genul, sunt foarte multumita.

         
Iulian O.
Transport Marfa   07/07/2022

O echipă perfectă pentru orice tip de mutare. Punctuali, eficienți, comunicativi și de bun simț. Recomand din toată inima. Mie mi-a făcut o mare plăcere să lucrez cu ei. I-am reținut pentru asta și le-am spus-o și lor. Apelați-i cu încredere, nu veți regreta.

         
Oxana R.
Transport Marfa   08/12/2021

surprinsa placut, desi am schimbat programul practic pe ultima suta de metru, Catalin s-a ocupat sa gaseasca o solutie de rezolvare a problemei astfel incat sa fiu servita si multumita in totalitate. Multumesc.

         
Gabrıela C.
Transport Marfa   22/09/2021

Am fost multumita de serviciile acordate. A raspuns foarte repede dupa postarea anuntului. Pretul a fost convenabil. Serviciul a fost acordat exact la ora stabilita impreuna. Recomand sa apelati cu incredere pentru servicii de transport marfa.

         
Blanaru L.
Transport Marfa   17/09/2021

Am beneficiat de un serviciu de nota 10. Alexandru este f serios, rapid, eficient. nici nu știu când a încărcat marfa. eu fiind ocupata cu un instalator. marfa a fost dusă la destinație fara sa l însoțeasca cineva. in concluzie il recomand cu mare drag. mulțumesc Alexandru!


Transport Marfa Prețuri Lângă Letcani
 
Miroslava Horlesti Iasi Lungani Barnova Ipatele
Transport Marfa Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Transport Marfa  Înregistrare Pro - Gratuit