Mutări Mobila Magurele Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Aurelia C.
Mutări Mobila   21/02/2022

Am fost multumita de serviciile oferite. Totul a decurs conform programării, fără incidente și la un preț foarte bun. Îi recomand cu încredere!

         
İngrid C.
Mutări Mobila   18/11/2021

Foarte multumita! Recomand cu caldura. Profesionalism, rapiditate, punctualitate si voie buna. Multumim mult!!!

         
Ercuță D.
Mutări Mobila   21/10/2021

Baietii foarte ok ,recomand din toata inima,super profesionisti ,si cu mult bun simt !!!!Daniel si Vivi niste baieti minunati !!!!

         
Alexandru I.
Mutări Mobila   17/10/2021

Foarte prompți, punctuali și profesioniști. Echipa foarte prietenoasa. S-au ocupat de toate detaliile. Au avut mare grija ca obiectele sa fie protejate pe tot timpul deplasării. Recomand cu cea mai mare încredere!

         
Claudiu G.
Mutări Mobila   16/10/2021

Servicii de cea mai bună calitate, foarte atenți cu mobila și cu electrocasnicele și cu tot ce au încărcat/descărcat! • Infoliere mobilier și electrocasnice • Mașina foarte încăpătoare și curată • Rapiditate, foarte mare grijă, niște profesioniști la care o să mai apelăm cu siguranță! * Recomand cu drag! Mulțumim încă o dată!

         
Liviu D.
Mutări Mobila   11/10/2021

Profesionalism si punctualitate. Nu imi place sa vorbes de prea multe ori pe acelasi subiect. Am discutat odata la telefon, stabilit data, ora si pret. Totul a descurs perfect.

         
Olivia D.
Mutări Mobila   13/09/2021

Va multumim tare mult pentru amabilitate si promptitudine si tot ajutorul acordat pentru mutare. Nu ne descurcam fara Dvs. Apreciem ca ati pus la dispozitie cutii si tot ce a fost nevoie si pentru efortul depus pentru caratul mobilei.

         
Robert S.
Mutări Mobila   31/08/2021

Recomand, a fost profesionist, masina incapatoare echipata cu tot ce trebuie, incluzand echipament de transport. Marian este politicos, prietenos, are sfaturi utile. Servicii de nota 10!


Mutări Mobila Prețuri Lângă Magurele
 
Bragadiru Clinceni Jilava Sector 5 Sector 4 Sector 6 Chiajna Vidra Sector 1 Popesti Leordeni
Mutări Mobila Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit