Montaj Centrala Termica Moara Vlasiei Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Centrala Termica.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Claudia N.
Montaj Centrala Termica   23/05/2022

Am avut mari îndoieli când am apelat la acest serviciu,avand multe experiențe neplăcute cu meșterii de pe net.Pe dl Silviu l-am contractat pentru instalarea unei centrale de apartament, servicii complete.A realizat momentan instalare țevi de gaz in casă și pe casa scării.Nu pot face o evaluare a calitatii lucrarii,dar a fost conștiincios si punctual,la fel și colegul,au întâmpinat probleme dar nu au abandonat sau amânat,au muncit până când totul a ieșit super!Revin cu feedback :)

         
Catalin S.
Montaj Centrala Termica   06/05/2022

Serviciul sa ridicat la un înalt nivel de profesionalism. Totul a fost executat foarte bine și chiar în plus fata de înțelegere. Îl recomand pe domnul Silviu oricui are nevoie de serviciile dansului. Nu veți regreta.

         
Rafael T.
Montaj Centrala Termica   08/04/2022

O persoana desăvârșita si ca meseriaș . Echipa completa , prompta la lucrare si in timpul lucrări . Un om. De cuvânta fara prețuri ascunse Chitanțe pentru orice lucru cumparat , consultanta inainte , in timpul proiectului si dupa la fel si ca promptitudine in ajutor echipa completa pentru gaze si instalați de orice fel relații pentru proiecte si tehnicieni centrale si gaze . Am avut o colaborare deosebita pana la sfarsit .El si colegi lui au fost exact ce a trebuit , Succesc îi recomand

         
Adrian M.
Montaj Centrala Termica   19/03/2022

Totul a decurs foarte bine, Ionel a realizat cu succes lucrarea; de asemenea a facut unele sugestii de imbunatatire a unor legaturi de scurgere existente. Foarte multumit.

         
Alexandru I.
Montaj Centrala Termica   03/02/2022

Foarte profesionist si un adevarat mester. A avut rabdare si a finalizat lucrarea cu toate ca nu a fost una usoara, cu montarea centralei termice la preturi mai mult decat decente in comparatie cu piata. Recomand cu toata increderea! Mai montez o centrala intr-un alt apartament si cu siguranta voi face si lucrarile viitoare cu dumnealui.

         
Mihaela S.
Montaj Centrala Termica   05/01/2022

Extrem de prompt! Au raspuns in timp util si au gasit solutii pentru problemele create de “firme specializate”. Recomand

         
Cristian D.
Montaj Centrala Termica   27/12/2021

A trebuit sa schimb centrala termica. Serviciile au fost prompte, de calitate, complete si la un pret corect.

         
Alexandru C.
Montaj Centrala Termica   09/12/2021

Foarte prompt si rapid. Am cerut serviciul ieri si a doua zi domnul Nicolae a venit si a rezolvat problema. totul a decurs fara probleme.


Montaj Centrala Termica Prețuri Lângă Moara Vlasiei
 
Dascalu Snagov Tunari Balotesti Ciolpani Otopeni Corbeanca Voluntari Ganeasa Dobroesti
Dacă eşti un profesionist în Montaj Centrala Termica  Înregistrare Pro - Gratuit