Renovări Apartamente Otopeni Prețuri

Obține 5 Oferte de preț pentru Renovări Apartamente.

CERE 5 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Lucia P.
Renovări Apartamente   20/05/2022

In urma constatării, am primit oferta foarte rapid. Sfaturile privind lucrarea au fost practice. Am apreciat că perioada estimată nu a fost depășită, comunicarea a fost deschisă și s-a lucrat cu atenție, curat. Suntem mulțumiți de rezultat și recomandam cu căldură.

         
Maria B.
Renovări Apartamente   06/05/2022

un meseriaș f atent, cu preturi prețuri bune, un om linistit de nota 10! lucrează atent, cu migala și la foc continuu, ne-a ajutat din toate punctele de vedere sa zugravim un apartament mic! a montat piatră aparenta pe un perete, arata mai bine ca în reviste! vom apela la el de fiecare data când vom mai avea nevoie de un meseriaș!

         
Marian K.
Renovări Apartamente   01/03/2022

Colaborarea cu Domnul Ionut a fost una plina de satisfactii, renovarea unei bucatarii, a unei sufragerii si a doua holuri executandu-se in timpul promis, lucrarea fiind una de calitate la fel ca si echipa. Un om extraordinar, pe care il voi mai solicita cu siguranta si in alt proiect. Recomand 100%

         
Gina B.
Renovări Apartamente   04/02/2022

Suntem foarte multumiti. Au fost rabdatori si receptivi la toate indicatiile/rugamintile. Au preluat o lucrare facuta de un nepriceput, intr-un avansat si debusolant si dansii au finaliz-o foarte ok. Pentru noi au fost oamenii potriviti la momentul potrivit. Ii recomandam cu drag!

         
Andreea M.
Renovări Apartamente   15/01/2022

Cel mai mult am apreciat seriozitatea. Foarte rar găsești pe cineva serios in acest domeniu, care sa se tina de treabă și să termine renovarea exact in ziua stabilită în contract. Totul este transparent, sumele au ieșit la virgula, cu toate bonurile de la magazine trimise pe poza. Aurel se ocupa de tot ce trebuie într-o renovare și nu am avut bătăi de cap sau alergătură. Totul a ieșit f bine și pe parcurs a găsit soluții pentru orice. Recomand cu încredere, sunt o echipa de profesioniști.

         
Ioana C.
Renovări Apartamente   19/10/2021

Foarte multumita. A fost neasteptat de profesionist si de incredere mai ales comparativ cu experientele mele trecute. Pretul a ramas cel stabilit initial, nu au aparut costuri ascunse. Lucrarea s-a incheiat la timp, asa cum a estimat. M-a ajutat si cu alte mici lucruri care au intervenit pe parcurs. Recomand cu incredere.

         
Vlad S.
Renovări Apartamente   06/09/2021

A lucrat impecabil, foarte curat, protejând parchetul si fără limita de ora sau program. Totul a ieșit drept și rapid.

         
Sava G.
Renovări Apartamente   24/08/2021

Am colaborat cu el foarte bine. S-a implicat nespus de mult în realizarea proiectului. Foarte mare atenție pentru clienții lui: dacă folosiți produse de nișă, ar fi bine să îi prezentați lui Bogdan toate detaliile sau să îl puneți în legătură cu distribuitorul produselor. Este foarte important acest aspect deoarece garantează o lucrare făcută bine 200%. Proiectul meu a fost de o complexitate medie spre mare și pot spune că nici nu visam la ceea ce a ieșit în final. Mulțumesc Bogdan!


Renovări Apartamente Prețuri Lângă Otopeni
 
Tunari Corbeanca Mogosoaia Stefanestii De Jos Voluntari Sector 1 Balotesti Buftea Chitila Sector 2
Renovări Apartamente Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Renovări Apartamente  Înregistrare Pro - Gratuit