Electrician Rasnov Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

CERE 3 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Dan M.
Electrician   08/06/2022

Promtitudine, profesionalism. Mi-a făcut plăcere să-l cunosc pe dnul Dragnea. Personal voi apela la dânsul pe viitor, cand voi avea nevoie de astfel de servicii.

         
Leonard D.
Electrician   16/05/2022

Am fost foarte multumit de lucrare si de om, baiat cu caracter, profesionist, meticulos, a lasat curat, recomand.

         
Iulia S.
Electrician   13/05/2022

Recomand cu toata increderea! Domnul Drangnea a lucrat cu seriozitate, profesionalism si mult bun simt. A schimbat un panou electric la un apartament de doua camere. Ii multumesc si ii doresc multe lucrari pe viitor!

         
Andreea U.
Electrician   02/05/2022

Foarte priceput si punctual. A lucrat rapid si curat si a oferit explicatii pentru problema rezolvata. Recomand cu încredere!

         
Luminița A.
Electrician   27/03/2022

Un profesionist adevărat,dar mai ales un OM . Am avut în apartament o problema electrica greu de descoperit,dar nu s a lăsat până nu a rezolvat o. Asta chiar daca l a făcut să piardă mult timp.. O alta calitate ,pe cale de dispariție la un meseriaș, este că își respectă cuvântul atunci când stabilește o oră. Ii mulțumesc foarte mult și l recomand cu încredere !

         
Andreea T.
Electrician   14/03/2022

Domnul Dragnea este un profesionist desavarsit. Calitatea lucrarii si timpul alocat au fost de nota 10+. Este foarte serios, punctual si atent la detalii. Il voi recomanda cu mare drag tuturor celor care au nevoie de serviciile dumnealui.

         
Sorin S.
Electrician   19/01/2022

Mama spune ca este foarte mulțumită de lucrare , drep urmare nu pot de cât sa recomand pe mai departe . Mult succes băieți și mulțumim frumos pentru ajutor .

         
Iuliana S.
Electrician   15/12/2021

Multumesc pentru promptitudine si eficienta! Va recomand cu drag, sunteti un foarte bun profesionist si comunicator! Un om cu foarte mult bun simt!


Electrician Prețuri Lângă Rasnov
 
Predeal Brasov Zarnesti Ghimbav Codlea Sanpetru Sacele Sinaia Bod
Electrician Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit