Montaj Mobila Sag Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

CERE 4 OFERTE
Buna ziua,

Avem nevoie de montaj pentru urmatoarele piese:
- un pat cu sertare
- o comoda cu 2 usi si 4 sertare
- un dulap cu 4 usi fara sertare


Multumim!

Timiș Sag

09.09.2021 Montaj Mobila
Câte obiecte vrei să montezi?3
Ce obiecte dorești să montezi?Dulap
 Pat
 Comodă
Buna ziua, Avem nevoie de montaj pentru urmatoarele piese: - un pat cu sertare - o comoda cu 2 usi si 4 sertare - un dulap cu 4 usi fara sertare Multumim!

450

450 - 1.500
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Carmen N.
Montaj Mobila   15/04/2022

Răspuns rapid, realizare montaj de înaltă calitate și rapiditate, prețul foarte bun. Îl recomandăm cu încredere!

         
Iohanna B.
Montaj Mobila   03/03/2022

Excelent serviciu! Teodor este un profesionist . Lucrarea a fost facuta perfect si rapid. Comunicarea a fost excelenta . Recomand din suflet!

         
Gabriel G.
Montaj Mobila   11/02/2022

Domnul Ionuț este un adevărat profesionist. Am avut de montat un dulap imens cu pat incorporat, pe care-l luasem la mana a doua, si pentru care nu mai exista schița de montare. Dulapul avea foarte multe piese componente de montat și având în vedere că era de lemn chiar aveam nevoie să vina un specialist care sa monteze toate părțile componente așa cum trebuie. La sfârșit totul arata și funcționa impecabil. Acest domn și-a dat interesul ca toate montările sa fie perfecte.

         
Bocancea M.
Montaj Mobila   04/02/2022

Recomandam cu încredere! Dl Ionuț este un profesionist, are grija ca asamblarea mobilei sa fie corecta, calitativă. Dulap cupe Jysk, Ikea pat, noptiere, polițe - toate foarte bine executate. Este amabil, politicos, se lucrează curat, și cu grija. A fost destul de complexă montarea, dar dl.Ionut cu colegul său au fost dedicați, și nici pauza de masa nu au luat. Recomandam cu încredere, neapărat revenim la d-lui. (Maria)

         
Malın B.
Montaj Mobila   13/01/2022

Profi. Echipa a venit la ora stabilită, au montat totul fără probleme și m-au ajutat cu ambalajele iar prețul a fost corect.

         
Simona B.
Montaj Mobila   06/12/2021

Dl Narcis Antaluca a fost punctual, lucrează repede și bine, A reglat ușile super ok , totul este făcut îngrijit. Îl recomand cu căldură.

         
Daniela I.
Montaj Mobila   19/11/2021

Punctual. Asamblat dulapul și făcut curat după terminare. De ajutor la modificările apărute pe parcurs. Recomand cu încredere!

         
Ana-alexandra A.
Montaj Mobila   21/10/2021

Am colaborat foarte bine, bucătăria e ok (comentariul l-am scris dupa ce sa așezat mobila cam la 3 luni). Au facut o treaba foarte buna, cat credeam eu ca pot si singur, nu puteam, foarte profi si corecți. Recomand cu drag!


Montaj Mobila Prețuri Lângă Sag
 
Giroc Jebel Timisoara Mosnita Noua Sacalaz Dumbravita Ghiroda Bucovat Sanandrei Giarmata
Montaj Mobila Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit