Amenajări Interioare Snagov Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

CERE 3 OFERTE
Doresc reamenajarea unei propietati casa 340 mp , plus gradina 500mp plus ponton. In localitatea Ciofliceni/Snagov.
0.

Ilfov Snagov

31.07.2021 Amenajări Interioare
Doresc reamenajarea unei propietati casa 340 mp , plus gradina 500mp plus ponton. In localitatea Ciofliceni/Snagov. 0.

2.000

2.000 - 2.000
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Florentina T.
Amenajări Interioare   20/09/2022

Profesionalism, atenție la detalii, calitate, seriozitate. Lucrat foarte curat și îngrijit, extrem de meticulos, calm, empatic și atent la nevoile clientului. Recomand cu căldură!

         
Teodora V.
Amenajări Interioare   02/08/2022

Am lucrat cu Denisa pentru amenajarea unui ap de 3 camere. Am avut o colaborare extrem de buna. Denisa e foarte implicata in ceea ce face si asta se vede. Rezultatul a fost peste masura așteptărilor. O recomand din suflet aici si cunoscutilor mei care au nevoie de un designer cu idei bune si pe care sa poti conta. Noi cu siguranță vom apela la ea ori de cate ori vom avea nevoie.

         
Adina S.
Amenajări Interioare   06/02/2022

Foarte multumita. Punctual, profesional, lucrare executata corect. Cu siguranță o să mai folosesc serviciile domului Radu pe viitor. :)

         
Gheorghe S.
Amenajări Interioare   16/08/2021

Am avut o lucrare de zugravire pentru un apartament de 40mp pe care domnul Cristian a reusit sa o faca ca la carte. Am avut in sufragerie peretii plini de cuie si gauri, un perete era vopsit roz iar dupa lucrare peretii au ramas albi, impecabili. In baie am avut un colt peticit si cu mucegai, arata urat iar dupa lucrare nu se mai cunostea nimic. Se cunoaste ca lucreaza cu materiale de calitate si e un om serios dar si punctual, reusind sa se tina de promisiuni. Recomand cu incredere!

         
George G.
Amenajări Interioare   22/04/2021

Un adevarat profesionist, iar in plus un om foarte bun, de incredere. Vom apela la Mihai cu siguranta pentru orice lucrare, si il vom recomanda mai departe.

         
Alexandru S.
Amenajări Interioare   12/03/2021

Lucrează prompt, curat, foarte atent la cerințele tale. Execuție impecabilă, la un înalt nivel calitativ. Preț absolut ok. Recomand cu toată încrederea. Alexandru S.

         
Diana P.
Amenajări Interioare   05/03/2021

Am executat montaj usi de lemn cu dnul Dinu Costel si am fost placut surprinsa : un domn serios, competent care in olus lucreaza si repede. In concluzie, m-am hotarat deja sa tenovez tot apartamentul cu dumnealui

         
Cristi U.
Amenajări Interioare   17/02/2021

Denisa a fost foarte implicata in proiect, avand grija ca ideile pe care le-am discutat sa prinda viata de o maniera coerenta. Am comunicat foarte bine de-alungul amenajarii. A participat activ in achizitionarea tuturor elementelor atat online cat si prin vizite facute impreuna in magazine.


Amenajări Interioare Prețuri Lângă Snagov
 
Balotesti Dascalu Corbeanca Tunari Otopeni Crevedia Mogosoaia Cernica Buftea Voluntari
Amenajări Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit