Instalatie Gaze Stefanestii De Jos Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalatie Gaze.

CERE 3 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Marius M.
Instalatie Gaze   27/04/2022

Super prompt si serios. In cateva ore lucrarea a fost executata conform cerintelor si apoi verificata sa functioneze corect. Ce am mai apreciat este faptul ca dupa ce a venit sa faca masuratorile a fost singur sa isi cumpere materialele necesare, nu mi-a solicitat mie sa fac acest lucru. Multumesc

         
Anabela F.
Instalatie Gaze   07/02/2022

Serviciul a fost foarte bun! Marius a fost prompt, serios, corect, rapid, un bun profesionist si o persoana agreabila si comunicativa. Multumesc!

         
Viorel M.
Instalatie Gaze   11/12/2021

Domnul Emil a dat dovada de profesionalism, a lucrat calitativ și a oferit un preț bun pentru lucrările efectuate ( atât pentru instalație gaz, cât și instalarea de obiecte sanitare). Recomand cu încredere !

         
Elena V.
Instalatie Gaze   29/11/2021

Nu ezitați să-l contactați pe domnul Silviu este un profesionist, un bun sfătuitor, respectuos care își face treaba excelent. Lucrează curat, îngrijit și meticulos. Mie mi-a montat centrala și sunt foarte mulțumită. Îl recomand cu încredere.

         
Danila C.
Instalatie Gaze   26/11/2021

Echipa a sosit promt si a remediat problema cu detectorul de gaze intr-un timp foarte scurt. Sunt foarte multumita de serviciul prestat. Pretul cerut a fost corect dupa parerea mea.

         
Renata M.
Instalatie Gaze   16/11/2021

Recomand cu incredere, sunt f multumita de lucrare, totul este functional si este un adevarat profesionist; Recomandarile pentru termostat si detector de gaz au fost facute in functie de buget si nevoile mele ; S-a lucrat curat , profesionist si intr-un timp scurt

         
Manciu J.
Instalatie Gaze   07/11/2021

Foarte prompt, mai ales ca a fost si zi de weekend, profesionist, eficient, amabil, cu tarif rezonabil

         
Arpad M.
Instalatie Gaze   29/10/2021

Un meserias care și-a făcut treaba cum trebuie chiar dacă au apărut unele impedimente neprevazute. A făcut mai mult dacă era înțelegerea pt ca să iasă lucrarea cum trebuie.


Instalatie Gaze Prețuri Lângă Stefanestii De Jos
 
Tunari Voluntari Afumati Dascalu Otopeni Dobroesti Moara Vlasiei Ganeasa Sector 2 Petrachioaia
Instalatie Gaze Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Instalatie Gaze  Înregistrare Pro - Gratuit