Transport Mobilă Tunari Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Beatrice G.
Transport Mobilă   17/11/2022

Serviciu de 5 stele si o comunicare rapida. :) Am apelat la Daniel si la echipa lui pentru ca a fost prompt, direct si ne-a ajutat cu mutarea mobilei in timpul stabilit. Felicitari pentru munca pe care o faceti si sigur o sa va recomandam si altor persoane. Si bineinteles ca o sa mai apelam la voi daca o sa mai avem nevoie. Multumim!!!

         
Paul N.
Transport Mobilă   17/11/2022

Foarte profi oamenii. Totul a decurs conform planului si daca ar fi sa mai fac vreo mutare, cu siguranta as apela tot la ei. Multumesc pentru disponibilitate si seriozitate!

         
Mihaela R.
Transport Mobilă   25/10/2022

Serviciul a fost derulat așa cum ma așteptăm citind evaluările anterioare. De remarcat deschiderea cu care băieții se adaptează surprizelor pe care le întâmpina adesea la capetele mutării. Mulțumesc și multă bafta!

         
Ancuta C.
Transport Mobilă   17/10/2022

O echipa de milioane. M am mutat din Gl in Bv cu tot ce aveam inter un apart de 3 camere ...Au dat dovadă de profesionalism, seriozitate și multă voie bună.Au muncit enorm dar cu zâmbetul pe buze. Totul bine organizat, îndoliat mobila, dezmembrat, ca apoi în noua locuință sa le ansambleze ireproșabil !! au făcut din noapte zi! Îi recomand cu tot dragul . Am doua fete. daca era să am un băiat mi ar fi plăcut să fie ca Daniel! FELICITARI DRAGILOR SI MULTA SANATATE!

         
Ioana F.
Transport Mobilă   11/10/2022

Eficient, înțelegător, prompt și politicos. Echipa mare si flexibila. 10/10 nu mai caut niciodată alt mutant la Brașov.

         
Ioana G.
Transport Mobilă   24/07/2022

Foarte amabili! Mutarea a decurs in cele mai bune conditii, ora a fost respectata, atmosfera a fost placuta. Multumim!

         
Marian D.
Transport Mobilă   01/07/2022

Am beneficiat de un serviciu de mutare mobila cu tot ceea ce presupune (demontare, transport, remontare) de calitate efectuat la timp, asa cum ne-am inteles, executat de adevărați profesioniști care știu foarte bine ce au de făcut și deasemenea au dat dovada de multa răbdare.

         
Daniela T.
Transport Mobilă   24/06/2022

Totul a mers ca pe roate.Au venit la ora programata , au mutat mobilele si lucrurile cu grija , nu s au produs daune desi multe pachete erau cu un conținut fragil.Recomand.


Transport Mobilă Prețuri Lângă Tunari
 
Otopeni Stefanestii De Jos Voluntari Balotesti Corbeanca Dobroesti Mogosoaia Cernica Sector 1 Sector 2
Transport Mobilă Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit