Instalații Electrice Valea Lupului Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Laurentiu S.
Instalații Electrice   24/05/2023

Un PROFESIONIST! Rapid si adaptabil la nevoile pe care le-am avut. Foarte multumit de rezultatul final. Recomand cu drag!

         
Mihai C.
Instalații Electrice   10/11/2022

Domnul Adrian este un profesionist adevarat. Punctual , rapid si lucrare de calitate facute cu scule si materiale performante. Recomand cu drag.

         
Andrei C.
Instalații Electrice   10/10/2022

Super eficient si profesionist, o atitudine pozitiva si constructiva, in consecinta voi mai lucra cu Cirprian! Recomand!

         
Sergiu V.
Instalații Electrice   08/09/2022

Serviciu cu o abordare prietenoasa si un raspuns exceptional si fara repros din partea domnului Popescu pentru fiecare exigenta aparuta in cadrul lucrarii. Recomand oricui are nevoie de un electrician modern, din partea mea primeste rating maxim fara macar a sta pe ganduri.

         
Vlad A.
Instalații Electrice   13/08/2022

Un baiat super ok, muncitor, rabdator, a venit fix in intervalul stabilit de comun acord! Il recomand si voi mai apela la el!

         
Madalina T.
Instalații Electrice   12/08/2022

Madalin este foarte priceput si cu extraordinar de mult bun simt. Este un om de cuvant, a venit la ora stabilita, a facut treaba foarte buna si foarte repede. Cu siguranta voi apela oricand va fi nevoie si il si recomand tuturor cu incredere.

         
Irina B.
Instalații Electrice   19/07/2022

Am avut de montat 7 corpuri de iluminat pe tavan. Domnul Dragnea este amabil si respectos, lucreaza cu atentie si interes (tavanul a ramas la fel de curat ca inainte de lucrare, nu a fost manjit de urme). Pt mine a contat mult si faptul ca se poate plati prin transfer bancar. Recomand!

         
Liviu A.
Instalații Electrice   16/07/2022

un baiat corect care stie ce face. expert in domeniu. un baiat tanar pe care il recomand cu drag si de care sunt sigur ca pe oriunde va merge va face treaba buna.


Instalații Electrice Prețuri Lângă Valea Lupului
 
Rediu Miroslava Iasi Romanesti Ciurea Tomesti
Instalații Electrice Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit