Zugrăveli Interioare Voluntari Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Zugrăveli Interioare.

18 Zugravi sunt gata în Voluntari.

CERE 3 OFERTE
Zugraveala/igienizare cu lavabila alba pe alb existent. Suprafata aproximativa totala, inclusiv tavane, 1100mp, interior liber, necesita si o schela pentru un tavan inalt. Mici reparatii: gauri de dibluri, tablouri

Ilfov Voluntari

29.06.2020 Zugrăveli Interioare
Câți metri pătrați vor fi vopsiți in total?1000+
Câte camere vor fi zugrăvite?Mai mult de 5 camere
Tavanele vor fi zugrăvite?Da, zugrăvesc tavanale
Doreşti ca materialele să fie incluse în preț?Exclude materialele, doar manopera
Zugraveala/igienizare cu lavabila alba pe alb existent. Suprafata aproximativa totala, inclusiv tavane, 1100mp, interior liber, necesita si o schela pentru un tavan inalt. Mici reparatii: gauri de dibluri, tablouri

800

800 - 25.000
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mugur P.
Zugrăveli Interioare   19/11/2021

Echipa de profesioniști, de la aranjarea șantierului la modul de execuție și materialele folosite. Realisti în estimari, lucreaza pe contract și facturi cu termene clare .

         
Daniel J.
Zugrăveli Interioare   16/10/2021

Foarte multumit. Profesionist, punctual, foarte comunicativ, pret mai mult decat rezonabil in comparatie cu majoritatea ofertelor primite, ofera sfaturi, explicatii. Nota 10.

         
Dragos I.
Zugrăveli Interioare   11/10/2021

Parolisti care livreaza profesionist. Deschisi si capabili sa multumeasca orice pretentios. Iubesc ceea ce fac si isi respecta munca (nu fac rabat la standardele lor)! Se vede ca zugravesc pe banda rulanta; sunt experti la calitate (pricinosul din mine nu a avut ce sa le reproseze) si eficienti ca timp (au terminat incredibil de repede). Dupa ultimele mele experiente nefericite cu alti 'meseriasi', nu credeam sa nimeresc atat de bine. Tot cu ei voi lucra, recomand !

         
Virgil C.
Zugrăveli Interioare   05/10/2021

Serviciu prompt,pret corect,profesionalism in abordarea lucrarii,comportament civilizat.Nota maxima cu multumiri maxime!

         
Eliza R.
Zugrăveli Interioare   25/09/2021

Buna seara, Suntem familia Rus Victor din Cluj -Napoca. Am angajat ca zugrav pe domnul Terec Alexandru.. Aprecierile noastre sunt exceptionale! Suntem foarte multumiți de lucrare si de modul foarte serios si profesionist in care a fost efectuată lucrarea. Domnu Terec a fost punctual, respectuos,foarte harnic si priceput. A fost o ocazie în care am vazut un meseriaș adevărat! Va dorim o noapte binecuvântata!

         
Liliana C.
Zugrăveli Interioare   07/09/2021

Aveți curaj și lucrați cu firmă, alegeți ROSA-APARTAMENT, Magdalena și Sebik fac echipă excelentă! Alți români nu mai au nici cuvânt și nici onoare, asta să știți. Din luna Mai, de când am început renovarea apartamentului, din cei trei zugravi pe care i-am contactat niciunul nu a venit să lucreze, mai grav este că ne-au ținut cu promisiuni, și-au închis telefoanele, iar noi am rămas cu pereții decopertați, Așadar, ROSA APARTAMENT urmează să înceapă lucrările! Mulțumesc platformei HOME RUN!

         
Florina P.
Zugrăveli Interioare   29/08/2021

Un adevarat profesionist! Lucrarea arata minunat, a lucrat cu grija si cu seriozitate, iar timpul de executie a fost scurt. Recomand cu toata increderea!

         
Cristina V.
Zugrăveli Interioare   13/08/2021

Sunt foarte multumita de cum a iesit lucrarea si de atitudinea profesionista! A ajuns la ora stabilita, a adus o parte din materiale si nu a vrut bani extra pt ele. A acceptat sa dea si plintele jos, desi nu discutasem despre asta. Il recomand cu toata increderea!


Zugrăveli Interioare Prețuri Lângă Voluntari
 
Sector 2 Tunari Otopeni Sector 3 Sector 1 Sector 5 Sector 6 Sector 4 Corbeanca Chiajna
Zugrăveli Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Zugrăveli Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit