Amenajări Bai Brașov Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Amenajări Bai.

69 Firme de Amenajări Baie sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
Buna ziua
Ma puteti ajuta cu o oferta pentru realizarea unui dulap cu doua usi pentru lavoar baie.
Dimensiuni aprox : 
Lungime 70 cm
Adancime 42 cm
Inaltime 65 cm + picioare

Alb

Va multumesc frumos

Brașov Brasov

06.07.2021 Amenajări Bai
Buna ziua Ma puteti ajuta cu o oferta pentru realizarea unui dulap cu doua usi pentru lavoar baie. Dimensiuni aprox : Lungime 70 cm Adancime 42 cm Inaltime 65 cm + picioare Alb Va multumesc frumos

100

100 - 100
Prețuri Regionale
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alex O.
Amenajări Bai   04/06/2022

O baie renovata de la A la Z cum nu credeam ca se poate face intr-un singur om si un interval atat de scurt. Schimbat si reorientat tevi/apometre, schimbat gresie si faianta, usa, tencuit, zugravit, etc. Foarte multumit de Ionut si vom mai apela si in viitor!

         
Petre G.
Amenajări Bai   21/05/2022

Am fost foarte multumit de experienta avuta cu cei doi baieti tineri care mi-au finalizat lucrarea la cele mai inalte standarde. Punctualitate, disponibilitate si profesionalismul sunt punctele lor forte. Cu siguranta voi mai apela la ei si pe viitor.

         
Alexandru C.
Amenajări Bai   20/05/2022

Fără dar și poate cei mai buni meșteri cu care am lucrat vreodată. Domnii au transformat o baie "comunistă" în una absolut modernă și au terminat treaba mult mai repede decât era prevăzut iar rezultatul vorbește de la sine. Cu siguranță voi mai apela și pe viitor, recomand cu încredere!

         
Gheorghe S.
Amenajări Bai   20/05/2022

Am colaborat cu domnul Ciprian Moldovan si cu echipa lui pentru renovarea unei bai. Am fost foarte multumit de serviciile prestate, avand in vedere ca lucrarea finala a iesit asa cum am vrut eu si in termenul agreat la inceputul lucrarii. Recomand cu incredere!

         
Daniela T.
Amenajări Bai   11/03/2022

Suntem foarte mulțumiți! Ne-a preluat lucrarea foarte repede, a lucrat cu grija și rezultatul final a ieșit foarte frumos. Am avut o comunicare foarte buna pe tot parcursul lucrării, ne-am consultat reciproc la fiecare pas și ne-a oferit soluții eficiente (Baia trebuia ajustată pentru o persoană cu probleme după un accident vascular cerebral). A găsit modalități de a rezolva prompt și profesionist surprizele și problemele apărute pe parcursul lucrării, fără a le lăsa să îl întârzie. Recomandăm!

         
Horatiu B.
Amenajări Bai   19/02/2022

La o evaluare intermediara, pentru ca pana la evaluarea finala mai sunt necesare cateva zile, pot sa afirm urmatoarele: promptitudine, solicitudine si pricepere.

         
Victoria A.
Amenajări Bai   19/01/2022

Super profesionist! Am colaborat excelent cu Stefan. Pe langa faptul ca este un mester priceput, este o persoana pe care te poti baza ca-ti face o lucrare buna, asigurandu-te ca totul este in regula. Lucrarea pe care a executat-o a fost renovarea unei bai vechi din 1989. A schimbat tot, gresie, faianta, instalatie, electricitate, grupuri sanitare. Ma declar extrem de multumita si recomand cu draga inima.

         
Alexandra I.
Amenajări Bai   13/12/2021

Un domn foarte serios, punctual (o mare calitate din punctul meu de vedere), a lucrat impecabil si cu siguranta il vom recomanda si vom apela la dansul ori de cate ori va fi nevoie! Va multumim!

Brașov - Servicii Conexe
Amenajări Interioare
Construcții
Design Interior
Faianțar
Finisaje Interioare
Montaj Gresie
Renovare Baie
Renovări Apartamente
Renovări Interioare
Vopsitor
Zugrăveli Interioare

Amenajări Bai Prețuri Lângă Brașov
 
Sacele Codlea Brasov
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Bai  Înregistrare Pro - Gratuit