Curățenie După Constructor Giurgiu Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie După Constructor.

CERE 3 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Manuela T.
Curățenie După Constructor   13/06/2022

Foarte multumita de echipa Turbo Bio coordonata de doamna Marina. Au reusit intr-o zi sa curete dupa constructor o casa de 5 camere si 4 bai. Au dat dovada de profesionalism și spirit de echipa.

         
Anisoara S.
Curățenie După Constructor   12/05/2022

Echipa de serviciu a fost punctuala și a lucrat atent și profesional achitandu-se cu multa îndemânare de toate cerințele mele. Va mulțumesc pentru serviciile și munca dvs. , recomand cu multa confidenta și altor clienți serviciile companiei HomeRun.

         
Alexandra C.
Curățenie După Constructor   02/04/2022

Echipa de oameni profesioniști și foarte amabili! Au fost extrem de receptivi la toate sugestiile noastre, au scos casa extrem de curată in condițiile in care credeam ca e imposibil ca geamurile mele sa arate vreodată așa după ce constructorii au lucrat foarte neatent și erau urme de material peste tot. Chiar recomand! Super treaba! Bravo Ioana și echipa ei!

         
Adrıana M.
Curățenie După Constructor   18/03/2022

Foarte multumita de serviicile lor! Mi au depasit cu mult asteptarile! Cel mai bun raport calitate- pret! Oameni seriosi si de incredere! Recomand cu mare drag!

         
Andrei A.
Curățenie După Constructor   04/02/2022

Foarte multumit de servicile oferite. Au fost prompti si punctuali. Curatenia a fost peste asteptarile mele, mai ales ca era prima curatenie dupa santier. Recomand!

         
Sabina G.
Curățenie După Constructor   13/12/2021

Recomd cu încredere! Profesioniști, au lucrat cu soluții profesionale, atenți la detalii! O sa mai apelez la această firmă. Mulțumim frumos!

         
Madalina B.
Curățenie După Constructor   06/12/2021

Comunicarea impecabila, rapida si profesionista. Curatenia a fost destul de dificila, deoarece tocaria era foarte murdara dupa lucrarile de constructie. Echipa a muncit 12 ore continuu cu rezultate impecabile. Recomand cu cea mai mare incredere!

         
Roberta T.
Curățenie După Constructor   03/12/2021

foarte mulțumită de serviciile prestate, nu credeam ca o sa iasa asa bine dupa cum erau geamurile de murdare. Recomand cu mare încredere, calitate-pret cea mai buna alegere. Voi mai apela cu siguranță si data următoare.

Giurgiu - Servicii Conexe
Curățenie
Curățenie Birouri
Curățenie la Domiciliu

Curățenie După Constructor Prețuri Lângă Giurgiu
 
Joita Hotarele Sabareni Calugareni
Curățenie După Constructor Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Curățenie După Constructor  Înregistrare Pro - Gratuit