Instalator Giurgiu Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

10 Instalatori sunt gata în Giurgiu.

CERE 4 OFERTE
Instalare pompa submersibila sat Mogosesti Adunatii copaceni

Giurgiu Adunatii-Copaceni

21.01.2022 Instalator
Ce trebuie să  facă instalatorul?Instalare
Unde trebuie să lucreze instalatorul?Altele
Instalare pompa submersibila sat Mogosesti Adunatii copaceni

500

250 - 500
Prețuri Regionale
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulia B.
Instalator   13/05/2022

De nota zece cu steluță Respectuos, prompt, scurt și la obiect. Am primit oferta dânsului la 12 la amiază, și în jur de 13:30 treaba a fost gata. Excelent, mai ales că a fost o urgență și zi de vineri. Sunt foarte mulțumită. Așa meseriași/ajutoare ca Florin să tot fie!

         
Adrian F.
Instalator   09/05/2022

Sunt foarte multumit de promptitudine, calitatea serviciului si de pret. RECOMAND CU INCREDERE. MULTUMESC INCA ODATA DLUI CLAUDIU.

         
Constantin A.
Instalator   03/01/2022

A venit repede de la data solicitării, a avut uneltele/echipamentele necesare și a rezolvat problema pentru care a fost angajat.

         
Diana C.
Instalator   30/12/2021

Am avut nevoie de o reparatie in baie, iar domnul Titor m-a ajutat cu aceasta situatie. Este un om cu mult bun simt si un profesionist. Recomand.

         
Vali V.
Instalator   05/12/2021

Domnul Radu a venit la ora stabilită, cu tot ce a fost nevoie pentru montajul unei chiuvete de bucatarie și bateria aferentă. Lucrarea a fost destul de minuțioasă și a avut răbdarea și priceperea ca totul de iasă perfect. M-a ajutat ulterior și cu racordarea mașini de spălat rufe la instalația existenta și totodată cu montajul burlanului pentru hotă. Un om deosebit și priceput la toate! Recomand din toată inima. Mulțumesc!

         
Oana B.
Instalator   03/12/2021

Foarte prompt! Un profesionist si mai ales un om corect, cu bun simt. Noi am avut nevoie de o reparatie minora la niste tevi din bucatarie, dar o sa mai apelez la serviciile d-lui Robert si ale echipei sale si pt ceva mai amplu. Un meserias adevarat nu e usor de gasit, dar e de apreciat cand il gasesti! Foarte buna si aplicatia Homerun, foarte utila!

         
Lucian P.
Instalator   21/11/2021

Profesionist si punctual! M-a ajutat cu instalarea sanitarelor prin casa si a gasit solutii ingenioase la toate problemele care au aparut pe parcurs.

         
Carina A.
Instalator   11/11/2021

Recomand cu incredere! A rezolvat, a gasit rapid o solutie pentru ce aveam nevoie, a montat, incarstrat profilele pentru led. A lucrat foarte ordonat si curat, in plus a fost deschis pentru a ma ajuta cu alte manopere de care aveam nevoie la locatie. Mulțumesc si cand o sa mai am nevoie de ajutor, o sa apelez cu siguranță.

Giurgiu - Servicii Conexe
Instalații Sanitare
Instalații Termice
Montaj Aer Condiționat
Montaj Cabina Dus
Montaj Centrala Peleti
Montaj Centrala Termica
Montaj Incalzire In Pardoseala
Montaj Panouri Solare

Instalator Prețuri Lângă Giurgiu
 
Calugareni Adunatii-Copaceni Giurgiu Bolintin-Deal Ogrezeni Mihailesti Ulmi Joita Bolintin-Vale
Instalator Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit