Montaj Parchet Iași Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Parchet.

97 Parchetari sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Caut montator parchet pentru un ansabul rezidential din Iasi. In acest moment sunt disponibili 3000 de mp. Pana la sfarstul anului se vor mai putea monta inca 4000-5000mp.
Rog pret si disponibilitate.
Multumesc

Iași Iasi

07.10.2021 Montaj Parchet
Câți metri pătrați de parchet vor fi montați în total?500+
Caut montator parchet pentru un ansabul rezidential din Iasi. In acest moment sunt disponibili 3000 de mp. Pana la sfarstul anului se vor mai putea monta inca 4000-5000mp. Rog pret si disponibilitate. Multumesc

30.000

30.000 - 30.000
Prețuri Regionale
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Florina M.
Montaj Parchet   10/04/2022

Buna ziua, Am fost foarte multumita de montarea parchetului și aplicarea unui decor la usa. La început am fost sceptica, chiar am menționat de la început ca nu îmi place expresia cu “ lasă ca merge și așa”. Și a ieșit impecabil. Sunt multumita și îl recomand pe dl. Cristi. Parchetul a fost montat in redacția Ziarul News in sala pentru interviuri. Manea Florina Fondator Ziarul News

         
Mihai S.
Montaj Parchet   06/04/2022

Foarte multumit de lucrare. Claudiu si echipa lui - niste oameni profesionisti. Au fost flexibili in programarea lucrarii, punctuali, au lucrat cu grija si atentie la detalii si au terminat mult mai repede decat estimam.

         
Oana G.
Montaj Parchet   09/03/2022

Am fost foarte multumita de montaj, desi parchetul meu a fost model Chevron, mult mai complicat de pus. Baietii s-au descurcat foarte bine si repede. Recomand tuturor!

         
Iulian L.
Montaj Parchet   02/03/2022

Gabriel este cel mai muncitor om pe care l-am întâlnit în ultimii ani. Lucrează foarte curat, rapid, nu a stat o clipă și este foarte priceput. Are scule profesionale pentru parchet și execută lucrarea așa cum trebuie. Foarte punctual si corect! Sunt foarte mulțumit de lucrare! Recomand!

         
Lucian P.
Montaj Parchet   12/02/2022

O echipa tanara, serioasa care au lucrat excelent la mine, desi nu a fost o treaba usoara - parchetul vechi trebuind sa fie scos - lucru facut tot de ei foarte eficient si curat. Ieri am terminat montajul si a iesit foarte bine. Recomand cu caldura! Lucian

         
Roxana F.
Montaj Parchet   30/01/2022

Foarte mulțumită, prompt și rapid, a ținut cont de cerințe, chiar s-a oferit să achiziționeze și să îmi livreze materialele necesare lucrării, sigur voi mai apela!

         
Sergiu M.
Montaj Parchet   30/12/2021

Profesionist, a terminat treaba foarte repede si extrem de bine! Recomand 100%. Multumesc homerun inca o data pentru meseriasul pe care l-am gasit prin intermediul site-ului.

         
Patrick A.
Montaj Parchet   25/12/2021

Prompt si serios. Am realizat impreuna o lucrare destul de complexa care a fost terminata la timp chiar daca au aparut schimbari de plan pe parcurs. Raport calitate pret foarte bun, recomand cu incredere.

Iași - Servicii Conexe
Amenajări Bai
Amenajări Interioare
Construcții
Faianțar
Finisaje Interioare
Montaj Gresie
Montaj Parchet Laminat
Montaj Rigips
Renovări Apartamente
Renovări Interioare
Zugrăveli Interioare

Montaj Parchet Prețuri Lângă Iași
 
Iasi Barnova Voinesti Miroslava Deleni
Montaj Parchet Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Montaj Parchet  Înregistrare Pro - Gratuit