Amenajări Bai Ilfov Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Amenajări Bai.

32 Firme de Amenajări Baie sunt gata în Ilfov.

CERE 3 OFERTE
Amenajare baie, dusuri + WC, conectare la reteaua de canalizare + sapaturile necesare.

Ilfov Popesti Leordeni

27.05.2022 Amenajări Bai
Amenajare baie, dusuri + WC, conectare la reteaua de canalizare + sapaturile necesare.

1.500

1.500 - 4.000
Doresc sa inlocuiesc o cada cu o cabina de dus. Trebuie ridicat un perete lateral (180x70), montat cadita (120x70) si paravanul, puse vreo 30 de placi de gresie 25x40. In Rosu/llfov, la bloc.
Ma intereseaza doar pretul manoperei, durata lucrarii si daca exista ceva garantie.

Ilfov Chiajna

04.04.2022 Amenajări Bai
Doresc sa inlocuiesc o cada cu o cabina de dus. Trebuie ridicat un perete lateral (180x70), montat cadita (120x70) si paravanul, puse vreo 30 de placi de gresie 25x40. In Rosu/llfov, la bloc. Ma intereseaza doar pretul manoperei, durata lucrarii si daca exista ceva garantie.

250

250 - 2.000
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alex O.
Amenajări Bai   04/06/2022

O baie renovata de la A la Z cum nu credeam ca se poate face intr-un singur om si un interval atat de scurt. Schimbat si reorientat tevi/apometre, schimbat gresie si faianta, usa, tencuit, zugravit, etc. Foarte multumit de Ionut si vom mai apela si in viitor!

         
Petre G.
Amenajări Bai   21/05/2022

Am fost foarte multumit de experienta avuta cu cei doi baieti tineri care mi-au finalizat lucrarea la cele mai inalte standarde. Punctualitate, disponibilitate si profesionalismul sunt punctele lor forte. Cu siguranta voi mai apela la ei si pe viitor.

         
Alexandru C.
Amenajări Bai   20/05/2022

Fără dar și poate cei mai buni meșteri cu care am lucrat vreodată. Domnii au transformat o baie "comunistă" în una absolut modernă și au terminat treaba mult mai repede decât era prevăzut iar rezultatul vorbește de la sine. Cu siguranță voi mai apela și pe viitor, recomand cu încredere!

         
Gheorghe S.
Amenajări Bai   20/05/2022

Am colaborat cu domnul Ciprian Moldovan si cu echipa lui pentru renovarea unei bai. Am fost foarte multumit de serviciile prestate, avand in vedere ca lucrarea finala a iesit asa cum am vrut eu si in termenul agreat la inceputul lucrarii. Recomand cu incredere!

         
Daniela T.
Amenajări Bai   11/03/2022

Suntem foarte mulțumiți! Ne-a preluat lucrarea foarte repede, a lucrat cu grija și rezultatul final a ieșit foarte frumos. Am avut o comunicare foarte buna pe tot parcursul lucrării, ne-am consultat reciproc la fiecare pas și ne-a oferit soluții eficiente (Baia trebuia ajustată pentru o persoană cu probleme după un accident vascular cerebral). A găsit modalități de a rezolva prompt și profesionist surprizele și problemele apărute pe parcursul lucrării, fără a le lăsa să îl întârzie. Recomandăm!

         
Horatiu B.
Amenajări Bai   19/02/2022

La o evaluare intermediara, pentru ca pana la evaluarea finala mai sunt necesare cateva zile, pot sa afirm urmatoarele: promptitudine, solicitudine si pricepere.

         
Victoria A.
Amenajări Bai   19/01/2022

Super profesionist! Am colaborat excelent cu Stefan. Pe langa faptul ca este un mester priceput, este o persoana pe care te poti baza ca-ti face o lucrare buna, asigurandu-te ca totul este in regula. Lucrarea pe care a executat-o a fost renovarea unei bai vechi din 1989. A schimbat tot, gresie, faianta, instalatie, electricitate, grupuri sanitare. Ma declar extrem de multumita si recomand cu draga inima.

         
Alexandra I.
Amenajări Bai   13/12/2021

Un domn foarte serios, punctual (o mare calitate din punctul meu de vedere), a lucrat impecabil si cu siguranta il vom recomanda si vom apela la dansul ori de cate ori va fi nevoie! Va multumim!

Ilfov - Servicii Conexe
Amenajări Interioare
Construcții
Design Interior
Faianțar
Finisaje Interioare
Montaj Gresie
Montaj Parchet
Montaj Uși Interior
Renovare Baie
Renovări Apartamente
Renovări Case
Renovări Interioare
Vopsitor
Zugrăveli Interioare

Amenajări Bai Prețuri Lângă Ilfov
 
Chiajna Corbeanca Voluntari Popesti Leordeni Ganeasa Balotesti
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Bai  Înregistrare Pro - Gratuit