Transport Mobilă Maramureș Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

CERE 4 OFERTE
Am nevoie de servicii de mutare pentru 50 de cutii de carton, dimensiune 50cm x 50cm x 50cm, din care fragile 3 cutii. Greutate aproximativa /cutie între 7-15 kg. Mutare de la etaj 3 Str. G. Cosbuc zona Palatul de Justiție, la etaj 1 zona DRU Relax.

Maramureș Baia Mare

22.08.2021 Transport Mobilă
Maramureș / Tautii Magheraus
Cât de mare este mutarea de care ai nevoie?2 camere
Câte obiecte mari de mobilier&electrocasnice vrei să muți?0
Ai nevoie de servicii de împachetare?Nu, mă ocup eu de împachetare
Cum se pot muta bunurile din vechea casă?Pe scări - etajele 1-3
Cum se pot muta bunurile în nouă casă?Pe scări - etajele 1-3
Am nevoie de servicii de mutare pentru 50 de cutii de carton, dimensiune 50cm x 50cm x 50cm, din care fragile 3 cutii. Greutate aproximativa /cutie între 7-15 kg. Mutare de la etaj 3 Str. G. Cosbuc zona Palatul de Justiție, la etaj 1 zona DRU Relax.

950

950 - 950
Prețuri Regionale
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Daniela T.
Transport Mobilă   24/06/2022

Totul a mers ca pe roate.Au venit la ora programata , au mutat mobilele si lucrurile cu grija , nu s au produs daune desi multe pachete erau cu un conținut fragil.Recomand.

         
Gabriela V.
Transport Mobilă   19/06/2022

Transportul mobilierului s-a realizat impecabil. Foarte promti, de cuvant si atenti la detalii baietii. Sunt foarte multumita ca i-am descoperit si ii recomand cu toata increderea

         
Balan C.
Transport Mobilă   04/06/2022

mulțumit Am ajuns cu transportul în siguranță la destinație șoferul cu care am colaborat, ne a ajutat și suntem mulțumiți de el cei interesați pot apela cu incredere Mulțumesc

         
Dan N.
Transport Mobilă   27/03/2022

Un serviciu de nota 10: punctuali, rapizi, profesionisti. Merita toata lauda. Transportul a decurs peste asteptari, niciun inconvenient. Ii recomand cu toata increderea.

         
Valentin T.
Transport Mobilă   25/03/2022

Serviciu ireprosabil,promtitudine,seriozitate si corectitudine. Recomand calduros serviciile unui profesionist desavirsit.

         
Petre B.
Transport Mobilă   22/10/2021

Profesionist, cu aplecare spre client, foarte saritor in ajutorul clientului. Nu am angajat doar un transportator ci si un mare ajutor la incarcat. Totul a decurs perfect. Multumesc.

         
Irina M.
Transport Mobilă   22/10/2021

Catalin este un baiat serios, muncitor, care gaseste solutii eficiente si utile. Nu credeam ca va incapea atat de multa mobila in masina.. Multumesc, Catalin, pentru ajutor!

         
Criss S.
Transport Mobilă   01/08/2021

O echipa cu standarde de lucru germane. Punctuali, eficienți, corecți, cu mult bun simt. Sunt foarte mulțumită de serviciile lor. Mulțumesc Claudiu Nistor și echipei tale!


Transport Mobilă Prețuri Lângă Maramureș
 
Baia Mare Sighetu Marmatiei Baia Sprie
Transport Mobilă Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit