Montaj Parchet Prahova Prețuri

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Parchet.

34 Parchetari sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
Doar montat gresie placi mari intr-o bucatarie 3/4.            
Montaj parchet laminat intr-in dormitor5/4
Materialele sunt cumparate  dorim meseriasi si manopera

Prahova Baicoi

04.09.2021 Montaj Parchet
Câți metri pătrați de parchet vor fi montați în total?200
Doar montat gresie placi mari intr-o bucatarie 3/4. Montaj parchet laminat intr-in dormitor5/4 Materialele sunt cumparate dorim meseriasi si manopera

2.000

2.000 - 2.000
Prețuri Regionale
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Vlad B.
Montaj Parchet   24/06/2022

L am chemat pe Marius sa ma ajute cu parchetul (montaj) și s a dovedit a fii un băiat foarte foarte priceput și răbdător. Îl recomand cu mare încredere și va puteți pune toată baza in el când vine vorba de acest serviciu.

         
Florina M.
Montaj Parchet   10/04/2022

Buna ziua, Am fost foarte multumita de montarea parchetului și aplicarea unui decor la usa. La început am fost sceptica, chiar am menționat de la început ca nu îmi place expresia cu “ lasă ca merge și așa”. Și a ieșit impecabil. Sunt multumita și îl recomand pe dl. Cristi. Parchetul a fost montat in redacția Ziarul News in sala pentru interviuri. Manea Florina Fondator Ziarul News

         
Mihai S.
Montaj Parchet   06/04/2022

Foarte multumit de lucrare. Claudiu si echipa lui - niste oameni profesionisti. Au fost flexibili in programarea lucrarii, punctuali, au lucrat cu grija si atentie la detalii si au terminat mult mai repede decat estimam.

         
Silviu B.
Montaj Parchet   30/03/2022

Lucrarea pe care domnul Cristi a indeplinit.o in apartamentul in care locuiesc consta in inlocuirea si montarea noului parchet pe o suprafata de 50 de mp. Precizez ca a fost o lucrare foarte dificila in conditiile in care erau de efectuat foarte multe decupaje complicate, mobila de mutat intr.un spatiu relativ mic si foarte multe diferente de nivel intre camere. Domnul Cristi a dat dovada de foarte mult profesionalism aplicand noul parchet exemplar. Recomand cu toata increderea!!

         
Oana G.
Montaj Parchet   09/03/2022

Am fost foarte multumita de montaj, desi parchetul meu a fost model Chevron, mult mai complicat de pus. Baietii s-au descurcat foarte bine si repede. Recomand tuturor!

         
Iulian L.
Montaj Parchet   02/03/2022

Gabriel este cel mai muncitor om pe care l-am întâlnit în ultimii ani. Lucrează foarte curat, rapid, nu a stat o clipă și este foarte priceput. Are scule profesionale pentru parchet și execută lucrarea așa cum trebuie. Foarte punctual si corect! Sunt foarte mulțumit de lucrare! Recomand!

         
Lucian P.
Montaj Parchet   12/02/2022

O echipa tanara, serioasa care au lucrat excelent la mine, desi nu a fost o treaba usoara - parchetul vechi trebuind sa fie scos - lucru facut tot de ei foarte eficient si curat. Ieri am terminat montajul si a iesit foarte bine. Recomand cu caldura! Lucian

         
Nadia N.
Montaj Parchet   09/02/2022

Seriozitate si profesionalism. A executat lucrarea foarte bine si repede. A fost de mare ajutor. A lasat totul in buna stare si curat. Recomand cu caldura.

Prahova - Servicii Conexe
Amenajări Bai
Amenajări Interioare
Construcții
Finisaje Interioare
Montaj Gresie
Montaj Parchet Laminat
Montaj Rigips
Renovări Apartamente
Renovări Case
Renovări Interioare
Zugrăveli Interioare

Montaj Parchet Prețuri Lângă Prahova
 
Campina Targsoru Vechi Ploiesti Breaza Baicoi Puchenii Mari Sotrile Valenii De Munte Bucov Busteni Berceni
Montaj Parchet Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Montaj Parchet  Înregistrare Pro - Gratuit