Obține 4 Oferte de preţ pentru Curatatorie Covoare.

339 Firme de Curatatorie Covoare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Curatatorie Covoare

CAMAIO Carpet Cleaning

CAMAIO Carpet Cleaning

CAMAIO Carpet Cleaning este partenerul dvs pentru spălarea profesionala a covoarelor, oferă servicii de calitate, covoare curate și parfumate, livrate prompt, la preturi avantajoase și cu efort minim din partea clienților. Transportul este gratuit la/de la ușa clientului, livrarea se face in 48h de la preluarea comenzii, indiferent de anotimp. Spălarea covoarelor se face cu utilaje profesionale și de catre o echipa de profesionisti orientați spre calitate și mulțumirea clientilor, care revin și
Sc Intercom Serv Srl

Sc Intercom Serv Srl

Firma de curatenie Curat Art este partenerul care va rezolva problemele legate de curatenie, igienizare si improspatare utilizand o tehnologie inovatoare si materiale de calitate. Experienta bogata acumulata in domeniu ne-a ajutat sa gasim cele mai bune solutii pentru toti clienti nostri. La ora actuala sunt multe firme de curatenie in Bucuresti, dar Curat Art se diferentiaza prin promptitudine, seriozitate si calitate. Fie ca este vorba de curatenie la domiciliu, fie ca aveti nevoie de servici
Expertii Curateniei

Expertii Curateniei

Curatam covoare/mochete la orice adresa din Bucuresti si Ilfov. Covoarele/mochetele se curata direct pe pozitia lor fara a se uda podeaua. Folosim doar solutii de curatare profesionale 100% ecologice si echipamente Karcher. Timp de uscare de maxim 3 ore. Nu percepem taxe de deplasare.
Cleaningteam

Cleaningteam

Firma de curatenie Cleaningteam foloseste numai echipamente profesionale de curatenie de ultima generatie marca Kirby, Karcher, Ghiblli,Dulevo.Solutiile folosite de noi sunt MEDICLEAN de la http://cleaning-group.ro/detergenti-profesionali sunt premium certificate si nu polueaza mediul Personalul nostru este atent pregatit si selectat pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii din partea echipei de curatenie. Executam servicii de curatenie dupa incendiu , cu utilaje si ec
Siveco

Siveco

Sediu modern, calitate, promptitudine si peste 15 ani de experienta. Va asteptam la noul sediu din Splaiul Unirii 307. Aici gasiti peste 30 de locuri de parcare si un personal gata sa va intampine in vederea rezolvarii oricaror probleme, legate de covoarele dvs.
Helmut Fast Clean

Helmut Fast Clean

Deținem cele mai performante utilaje în domeniul curățeniei. Utilizăm doar detergenți de calitate, ceea ce permite atât o spălare în profunzime cât și o protecție a țesăturii. O spălătorie profesională de covoare care se respectă trebuie sa deţină cele mai performante utilaje în domeniul curățeniei. Ceea ce permite atât o spălare în profunzime, dar și o protecție a țesăturii.
SC LUSOV SRL

SC LUSOV SRL

Utilajele noi de ultima generatie ,personalul calificat si cele mai bune preturi din oras sunt unele din calitatiile noastre dar daca vei fi clientul nostu vei vedea mult mailute calitati. SuperTop Best deal
Perfect Clean CRD

Perfect Clean CRD

Perfect Clean CRD este o companie nou înființată care dorește să aducă plus valoare pe piata spălării profesionale a covoarelor. Folosim doar soluții și sampoane profesionale iar calitatea spălării covoarelor ne diferențiază fata de orice alta companie din domeniu. Sloganul nostru este: Covoare Perfect Curate.
Waldmaster

Waldmaster

Incepand cu anul 2010, Waldmaster este un furnizor specializat in servicii profesioanale de curatatorie covoare cu livrare la domiciliu.
C&c Procarpet

C&c Procarpet

Spălătorie profesională de covoare de peste 8 ani in domeniu Ridicare din bucurești și jud ilfov Spălăm orice material textil mai puțin articole vestimentare 0736455242 Www.covorspalat.ro
7Wash

7Wash

Servicii profesionale de spalare covoare, servicii de spalare mocheta si covoare la domiciliu (inclusiv mocheta lipita!) si bineinteles, servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu. Altfel spus, noi intervenim mai ales acolo unde este mai greu! Si pentru ca suntem o spalatorie covoare Bucuresti cu adevarat profesionista nu trebuie sa transportati dumneavoastra covoarele si nici sa le coborati pe scari!! Noi vom face lucrul acesta pentru dumneavoastra si repede si bine.
VIBO Washing

VIBO Washing

Te pregătești de curățenie si nu ai găsit firma care sa-ti ofere toate serviciile la un loc ? îți stăm la dispoziție cu o gama larga de servicii ! Te invitam la sediul nostru din Arad str Petru Rareș nr 44 -zona Grădiște sau la nr de tel 0742.965.534 pentru a te convinge de calitatea noastră!!! 1.Spalatorie automatizata covoare 2.Spalat paturi si plapume sintetice 3.Curatat saltele, canapele, fotolii, scaune tapitate 4.Schimbat toc Curățare Redimensionare perne si plapume pene
Echonet

Echonet

Firma noastră vă oferă servicii profesionale de spălare și curățare non chimică a covoarelor. Folosim echipamente, utilaje si detergenți profesionale fiind la dispoziția clienților noștri pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, lucru care ne ajută să procesăm comenzile in maxim 48h de la momentul ridicării (spălare, uscare, livrare ). Avem grijă ca orice tip de covor să ajungă la Dvs. curat, indiferent de structura fibrelor în care este țesut, sintetice sau naturale.
Perfectly Clean Serv International

Perfectly Clean Serv International

Timpul nu va mai este suficient? Firma noastră cu o experiența de 9 ani in curățenie va oferă servicii mult dorite la preț accesibil si negociabil. Serviciile noastre constau in: curățenie generala, curățenie după constructor, curățenie birouri (spatii comerciale ,magazine),spălare geamuri, spălare covoare, mocheta, canapele, fotolii, scaune, saltele pat. DE CE NOI? -pentru ca suntem disponibili 24 de ore din 24, pentru ca ne implicam si răspundem de serviciile noastre. PENTRU CA NE PASA!
Covor Curat

Covor Curat

Firma noastră are o experiență în domeniu de 8 ani, satisfăcând mii de clienți de-a lungul anilor. Oferim cele mai bune servicii de curățare a covoarelor si nu numai. Suntem într-o continuă dezvoltare în acest domeniu, așadar utilizăm cele mai performate echipamente precum: centrifugă pentru stoarcere, dezumidificator, aparat de spălat cu jet de apă la presiune mare, perie electrică de spălat covoare, soluție specială pentru spălarea covoarelor și mochetelor.
Expres Cleaning

Expres Cleaning

Firma noastră dispune de infrastructura necesara activității de spălare si curățare, de utilaje noi de ultima generație si de o echipa de profesioniști cu o experiența de peste zece ani în domeniu, ce deservesc unitatea. De asemenea, dispunem de tehnologii avansate de curățare chimica si produse chimice profesionale importate din GERMANIA si ITALIA. Prin toate acestea asiguram garanția calității serviciilor la standarde înalte si satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clienților.
Tip Top Carpet

Tip Top Carpet

În cei 12 ani de activitate, am învățat că spălatul covoarelor nu este doar un proces, ci o artă. Iar orice artă cere talent și profesionalism, dedicaţie. Creștem în fiecare zi și ne perfecționăm. Ne îmbunătățim activitatea în mod permanent, investim în personal calificat, tehnologii moderne și produse speciale de curățat, doar pentru a putea asigura o calitate ridicată a serviciilor pe care le oferim. Doriți covoare curate, cu un miros care să împrospăteze toată casa, nu-i așa?
RoClean

RoClean

Noi va asiguram necondiționat, prin contract, calitatea si promptitudinea serviciilor de curățenie, iar soluțiile de rezolvare a problemelor vor fi optime, fiind încredințate unor specialiști. Angajații noștri sunt instruiți si familiarizați cu cele mai noi procedee, metodologii, soluții si echipamente din domeniul curățeniei. Personalul este angajat cu carte de munca, stabil, fiind atent selecționat, având control medical si cazier curat.
Terra Clean

Terra Clean

Terra Clean București este o companie specializata in Servicii Profesionale de Curățenie si întreținere, spălare mocheta. Asiguram servicii de curățenie si întreținere pentru birouri, case, apartamente, bănci, magazine, hale industriale. Echipele noastre de servicii de curățenie sunt formate din personal bine instruit si profesionist, supravegheat atent de un supervizor care răspunde de toate cerințele dumneavoastră.
Tapetia Miro

Tapetia Miro

Firma noastră este specializată exclusiv in spălarea covoarelor si vă oferă servicii de calitate la un preț accesibil tuturor pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp sau vremea de afară. Un real avantaj reprezintă calitatea și rapiditatea cu care venim in sprijinul Dumneavoastră folosind echipamente si utilaje profesionale, astfel încât covoarele vor arata ca noi într-un timp foarte scurt.
AQUA E SAPONE

AQUA E SAPONE

Fiecare covor spune o poveste despre viața la domiciliu, picioarele pline de noroi, cola vărsat, câinele care nu au putut aștepta. Aspiratul si produsele de îndepărtare a petelor nu te mai pot ajuta? Sau pur și simplu nu se poate compara cu puterea de curățare a curățătoriei  profesionale. Firma noastră va poate ajuta sa eliminați pete, alergeni și mirosuri îngropate adânc în covor.
Spalatorie Covoare 1

Spalatorie Covoare 1

Va punem la dispozitie o intreaga echipa de specialisti, echipamente si utilaje performante, produse si solutii speciale de curatat, biodegradabile si ecologice, ce nu va pun nici o clipa sanatatea in pericol si nici mediul inconjurator. De ce sa nu fiti si dumneavoastra unul dintre clientii care beneficiaza de cele mai bune servicii de spalatorie covoare Bucuresti?
4 you clean

4 you clean

Ne-am specializat pentru a raspunde exact acestor nevoi! Firma noastra ofera servicii profesionale de curatat covoare adresate tuturor persoanelor, firmelor si institutiilor, folosind cele mai noi tehnologii si echipamente pentru a va returna prompt covorul, curat si improspatat, scutindu-va astfel de efortul de a face dumneavoastra aceasta munca si cu rezultate nesatisfacatoare.
RoCovoare

RoCovoare

Servicii profesionale de spalare a covoarelor in Bucuresti. Spalam cu detergent fara inalbitori sau agenti de albire, aplicam solutii speciale pentru diferite tipuri de pete, spalam cu utilaje profesionale, efectuam clatirea si stoarcerea covoarelor in centrifuga, iar uscarea covoarelor are loc rapid la interior, in uscator special amenajat pentru uscarea covoarelor
Omniclean

Omniclean

Daca căutați o modalitate de a elimina praful, murdăria si mirosurile neplăcute de pe suprafața textilelor dumneavoastră (covoare, mochete, carpete), noi va putem ajuta prin oferirea serviciilor profesionale de spălătorie-curățătorie covoare. Garantam siguranța covoarelor dumneavoastră prin grija oferita in procesul de curățare si a utilajelor utilizate.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Curatatorie Covoare  Înregistrare Pro - Gratuit