Top 25 Firme de Curatatorie Covoare | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Curatatorie Covoare.

220 profesionişti în Curatatorie Covoare sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Curatatorie Covoare

C&c Procarpet

C&c Procarpet

Spălătorie profesională de covoare de peste 8 ani in domeniu Ridicare din bucurești și jud ilfov Spălăm orice material textil mai puțin articole vestimentare 0736455242 Www.covorspalat.ro
Cleaningteam

Cleaningteam

Firma de curatenie Cleaningteam foloseste numai echipamente profesionale de curatenie de ultima generatie marca Kirby, Karcher, Ghiblli,Dulevo.Solutiile folosite de noi sunt MEDICLEAN de la http://cleaning-group.ro/detergenti-profesionali sunt premium certificate si nu polueaza mediul Personalul nostru este atent pregatit si selectat pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii din partea echipei de curatenie. Executam servicii de curatenie dupa incendiu , cu utilaje si ec
Expressive Cleaning

Expressive Cleaning

Expressive Cleaning vine in ajutorul dvs. cu servicii curatatorie, spalatorie imediate la domiciliu. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa telefonati sau sa creati un user pe site, sa adaugati obiectele ce doriti a fi curatate/spalate la comanda iar in maxim 24 de ore le aveti acasa curate. Transportul este GRATUIT. Curatam COVOARE profesional.
Curatatorie Covoare La Olaru

Curatatorie Covoare La Olaru

Din momentul lansarii comenzii, telefonic sau prin e-mail, si stabilirea detaliilor de colectare,mai exact adresa, data si intervalul orar de ridicare a covoarelor,incepe colaborarea cu firma noastra La Olaru Popesti Leordeni si client. Primul pas: ridicarea covoarelor de la domiciliul clientului si stabilirea existentei petelor deosebite.Bonul de comanda pe care clientul il primeste are stampila si contine datele firmei noastre, datele de identificare ale clientului, adresa ,data ridicarii,
Waldmaster

Waldmaster

Incepand cu anul 2010, Waldmaster este un furnizor specializat in servicii profesioanale de curatatorie covoare cu livrare la domiciliu.
M D.

M D.

Vitanclean - spalatorie covoare Bucuresti. Colectam covoare din Bucuresti si Ilfov. Vitanclean - curatatorie covoare/mochete Bucuresti. Servicii de curatare covoare si mochete la domiciliu.
VIBO Washing

VIBO Washing

Te pregătești de curățenie si nu ai găsit firma care sa-ti ofere toate serviciile la un loc ? îți stăm la dispoziție cu o gama larga de servicii ! Te invitam la sediul nostru din Arad str Petru Rareș nr 44 -zona Grădiște sau la nr de tel 0742.965.534 pentru a te convinge de calitatea noastră!!! 1.Spalatorie automatizata covoare 2.Spalat paturi si plapume sintetice 3.Curatat saltele, canapele, fotolii, scaune tapitate 4.Schimbat toc Curățare Redimensionare perne si plapume pene
Perfectly Clean Serv International

Perfectly Clean Serv International

Timpul nu va mai este suficient? Firma noastră cu o experiența de 9 ani in curățenie va oferă servicii mult dorite la preț accesibil si negociabil. Serviciile noastre constau in: curățenie generala, curățenie după constructor, curățenie birouri (spatii comerciale ,magazine),spălare geamuri, spălare covoare, mocheta, canapele, fotolii, scaune, saltele pat. DE CE NOI? -pentru ca suntem disponibili 24 de ore din 24, pentru ca ne implicam si răspundem de serviciile noastre. PENTRU CA NE PASA!
Tip Top Carpet

Tip Top Carpet

În cei 12 ani de activitate, am învățat că spălatul covoarelor nu este doar un proces, ci o artă. Iar orice artă cere talent și profesionalism, dedicaţie. Creștem în fiecare zi și ne perfecționăm. Ne îmbunătățim activitatea în mod permanent, investim în personal calificat, tehnologii moderne și produse speciale de curățat, doar pentru a putea asigura o calitate ridicată a serviciilor pe care le oferim. Doriți covoare curate, cu un miros care să împrospăteze toată casa, nu-i așa?
Covor Curat

Covor Curat

Firma noastră are o experiență în domeniu de 8 ani, satisfăcând mii de clienți de-a lungul anilor. Oferim cele mai bune servicii de curățare a covoarelor si nu numai. Suntem într-o continuă dezvoltare în acest domeniu, așadar utilizăm cele mai performate echipamente precum: centrifugă pentru stoarcere, dezumidificator, aparat de spălat cu jet de apă la presiune mare, perie electrică de spălat covoare, soluție specială pentru spălarea covoarelor și mochetelor.
Expres Cleaning

Expres Cleaning

Firma noastră dispune de infrastructura necesara activității de spălare si curățare, de utilaje noi de ultima generație si de o echipa de profesioniști cu o experiența de peste zece ani în domeniu, ce deservesc unitatea. De asemenea, dispunem de tehnologii avansate de curățare chimica si produse chimice profesionale importate din GERMANIA si ITALIA. Prin toate acestea asiguram garanția calității serviciilor la standarde înalte si satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clienților.
Echonet

Echonet

Firma noastră vă oferă servicii profesionale de spălare și curățare non chimică a covoarelor. Folosim echipamente, utilaje si detergenți profesionale fiind la dispoziția clienților noștri pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, lucru care ne ajută să procesăm comenzile in maxim 48h de la momentul ridicării (spălare, uscare, livrare ). Avem grijă ca orice tip de covor să ajungă la Dvs. curat, indiferent de structura fibrelor în care este țesut, sintetice sau naturale.
RoClean

RoClean

Noi va asiguram necondiționat, prin contract, calitatea si promptitudinea serviciilor de curățenie, iar soluțiile de rezolvare a problemelor vor fi optime, fiind încredințate unor specialiști. Angajații noștri sunt instruiți si familiarizați cu cele mai noi procedee, metodologii, soluții si echipamente din domeniul curățeniei. Personalul este angajat cu carte de munca, stabil, fiind atent selecționat, având control medical si cazier curat.
Instant Clean

Instant Clean

Curățarea mochetei se face pe loc mecanizat prin metoda injectie-extractie sau cu monodisc prin metoda cu spuma uscata. Recomandam curățarea mochetei sau a covoarelor, in funcției de trafic, o data la 6 luni. Folosim soluții profesionale de curățare Pentru clienți ce beneficiază de contract pentru prestarea serviciului, oferim condiții avantajoase de preț si termen de plata. Valoare pentru o comanda minima este de 100 lei.
Terra Clean

Terra Clean

Terra Clean București este o companie specializata in Servicii Profesionale de Curățenie si întreținere, spălare mocheta. Asiguram servicii de curățenie si întreținere pentru birouri, case, apartamente, bănci, magazine, hale industriale. Echipele noastre de servicii de curățenie sunt formate din personal bine instruit si profesionist, supravegheat atent de un supervizor care răspunde de toate cerințele dumneavoastră.
Tapetia Miro

Tapetia Miro

Firma noastră este specializată exclusiv in spălarea covoarelor si vă oferă servicii de calitate la un preț accesibil tuturor pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp sau vremea de afară. Un real avantaj reprezintă calitatea și rapiditatea cu care venim in sprijinul Dumneavoastră folosind echipamente si utilaje profesionale, astfel încât covoarele vor arata ca noi într-un timp foarte scurt.
AQUA E SAPONE

AQUA E SAPONE

Fiecare covor spune o poveste despre viața la domiciliu, picioarele pline de noroi, cola vărsat, câinele care nu au putut aștepta. Aspiratul si produsele de îndepărtare a petelor nu te mai pot ajuta? Sau pur și simplu nu se poate compara cu puterea de curățare a curățătoriei  profesionale. Firma noastră va poate ajuta sa eliminați pete, alergeni și mirosuri îngropate adânc în covor.
RoCovoare

RoCovoare

Servicii profesionale de spalare a covoarelor in Bucuresti. Spalam cu detergent fara inalbitori sau agenti de albire, aplicam solutii speciale pentru diferite tipuri de pete, spalam cu utilaje profesionale, efectuam clatirea si stoarcerea covoarelor in centrifuga, iar uscarea covoarelor are loc rapid la interior, in uscator special amenajat pentru uscarea covoarelor
Omniclean

Omniclean

Daca căutați o modalitate de a elimina praful, murdăria si mirosurile neplăcute de pe suprafața textilelor dumneavoastră (covoare, mochete, carpete), noi va putem ajuta prin oferirea serviciilor profesionale de spălătorie-curățătorie covoare. Garantam siguranța covoarelor dumneavoastră prin grija oferita in procesul de curățare si a utilajelor utilizate.
Spalatoria Royal Cleaning

Spalatoria Royal Cleaning

Oferim servicii de spălătorie si curățătorie covoare la preturi extrem de accesibile. Va punem la dispoziție o întreagă echipa de specialiști, echipamente si utilaje performante, produse si soluții speciale de curățat, biodegradabile si ecologice, ce nu va pun nici o clipa sănătatea in pericol si nici mediul înconjurător.
Spalatoria Lupu

Spalatoria Lupu

spălătorie covoare cu monoperie electrica si centrifuga de stors cu uscare rapida transport gratuit din fata imobilului, spălat mochete (săli de nunti , birouri) de mari si mici dimensiuni . curățat chimic coltare canapele saltele, cosmetica, curățat chimic auto deplasare si constatare gratuita
Doby

Doby

Daca ceea ce cautati este spalatorie covoare cu colectare si livrare de la domiciliu, este exact ceea ce va oferim. Spalarea se face mecanic, cu utilaje profesionale pe baza de apa si detergent, centrifugi profesionale pentru limpezire si stoarcere, uscatoare interioare special amenajate.
Spalatoria H2O

Spalatoria H2O

Scopul nostru este de a-i asigura pe toți clienții noștri de seriozitate, promptitudine si rapiditate maxima in procesarea comenzilor preluate. Va oferim servicii de calitate la un preț decent. Serviciile noastre includ si transportul gratuit pe raza municipiului Cluj Napoca.
Gedras

Gedras

Noi curățam covoare: adică chiar le curățam, de se luminează camera când le pui la loc, nu le aspiram sau le umezim cu peria. După ce au trecut pe la noi, covoarele tale au culorile cu care le-ai cumpărat si nu mai au in chirie bacterii si alți microbi sau alte impurități.
Crisstal

Crisstal

Firma de curatenie CRISSTAL este recunoscuta drept una dintre firmele de curatenie de top in Bucuresti. Cu experienta de peste 14 ani in domeniu, firma de curatenie Crisstal, acopera servicii de curatenie adresandu-se atat segmentului domestic cat si celui de servicii.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Curatatorie Covoare  Înregistrare Pro - Gratuit