Top 10 Zugrăveli Interioare În Filipestii De Targ, Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

CERE 4 OFERTE
GEO MODERN HOUSE DESIGN

GEO MODERN HOUSE DESIGN

Zugrăveli Interioare · Ploiesti, Prahova
GEO MODERN HOUSE DESIGN este o societate specializata in lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri. Realizam lucrari de vopsitorie si zugraveli de diferite tipuri: interioare sau exterioare; aplicate pe suprafete de caramida, beton, beton celular autocalavizat, etc. Lucrarile noastre sunt destinate pentru diverse tipuri de constructii, cum ar fi: constructii de locuinte, birouri, Lucrarile utate de noi sunt adaptate nevoilor clientilor precum si destinatiei, specificului local
Petre Boicu

Petre Boicu

Zugrăveli Interioare · Ploiesti, Prahova
Echipa noastra ofera cele mai bune lucrari iar asta ne face multumiti ca putem face oamenii sa aiba un trai mai comfortabil.Nu in ultimul rand dorim seriozitate din partea dvs si aveti la dispozitie munca noastra.
Alexandru  Rus

Alexandru Rus

Zugrăveli Interioare · Ploiesti, Prahova
Cu o experiență de 12 ani în domeniu atât în România cât și în Europa, Echipă de 5 profesioniști prestăm servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile
Mihai Stoian

Mihai Stoian

Zugrăveli Interioare · Targoviste, Dâmbovița
Amenajari interioare: gletuit, faianta, gresie, instalatii sanitare, parchet, zugraveli, rigips, tavan fals, scafe, instalatii incalzire centrala etc. Amenajari exterioare: fatade, placari, polistiren, decorative, pavaj exterior in curte Execut si montari urgente (mobila, usi, ferestre etc.) si case la rosu pentru finisaj la cheie Se poate si pe baza de factura
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mircea P.
Zugrav   03/11/2020

Domnul Surugiu a venit la o vizionare pentru o evaluare initiala, urmand ca apoi sa aduca echipa ce se va ocupa de executarea lucrarii. A intervenit de mai multe ori pentru desfasurarea fara intreruperi a lucrarii, atunci cand nu aveam disponibilitatea de a procura materialele necesare la timp. Comunicarea s-a desfasurat fara probleme, de multe ori oferindu-se sugestii si solutii de rezolvare a diferitelor situatii aparute de-a lungul lucrarii. Recomand cu toata increderea!

         
Nicoleta P.
Zugrav   02/11/2020

Recomand cu caldura. Termen de executie mai scurt decat cel estimat, promptitudine, seriozitate, calitate! Curatenie dupa finalizarea lucrarii. Merita 5 stele!

         
M B.
Zugrav   14/09/2020

Un foarte bun profesionist, mult bun simt, lucreaza foarte frumos , cu grija si lasa curat dupa ce lucreaza. A terminat lucrarea la timp. Multumim din suflet pentru ajutor.

         
Ela N.
Zugrav   10/09/2020

Am fost mulțumită de serviciile prestate. Domnul Dinu a fost punctual, a lucrat bine, repede și foarte îngrijit și la un preț rezonabil. O sa mai apelez când am nevoie.

         
Dani D.
Zugrav   05/09/2020

Recomand fără nici o ezitare. Stiam ca trebuie sa renovez apartamentul de la A la Z, deci stresul era maxim. Sperând la o tara ca afara, am apelat la acest site. Si marea surpriză a venit. Așa l-am cunoscut pe Mihai. Profesionist cu experiență, punctual, fin cunoscător în amenajări, om de spirit si de cuvant. Fără "șefule, daca nu mai pui ceva, plec".Sef de echipa bun, stie sa-si motiveze oamenii. Lucrări de calitate, incheiate la timp, atentie la detalii, liste precise de materiale, dar și sfaturi foarte utile. Scriu acest comentariu ca sa arat ca se poate. Avem o speranță. Cu Mihai, reamenajarea apartamentului (zugravire, indepartare scafe, refacere instalație electrică-sanitara, băile de la A la Z) devine joc de creație și imaginație nu coșmar. Si inca ceva. Întotdeauna se face cat mai rapid curățenie, ca sa nu apară pagube dar si sa te poti juca cu ideile de amenajare. Recomand cu încredere.

         
Andra B.
Zugrav   05/09/2020

Domnul Lecoiu este un adevarat profesionist care isi cunoste foarte bine domeniul de activitate si care iti ofera de la inceputul lucrarii informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere - de la costul materialelor, la calitatea diferitelor produse si potrivirea acestora la spatiul amenajat. Echipa dumnealui a lucrat foarte bine, extrem de prompt, cu seriozitate si a livrat exact ceea ce am cerut. Voi folosi cu incredere serviciile domnului Lecoiu si la lucrari viitoare.

         
Andrei S.
Zugrav   24/08/2020

Promt si eficient. A respectat toate cerintele si s-a incadrat in termentul estimat (chiar mai repede). Calitatea lucrarii este excelenta.

         
Bogdan A.
Zugrav   09/08/2020

Calitate foarte buna a executiei, lucrare executata foarte curat, seriozitate, promptitudine, pret corect. Recomand cu caldura.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit