Top 10 Renovări Interioare În Halchiu, Brașov

Obține 5 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

CERE 5 OFERTE
Kovacs Kovacs

Kovacs Kovacs

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Amenajari interioare de la A la Z pentu orice buzunar Zugraveli .instslatii electrice.interfoane .camere supraveghere.o singura echipa .experienta ne recomanda
Niko Gyka Construct SRL

Niko Gyka Construct SRL

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Firma Niko Gyka Construct SRL,are o vastă experiență în finisaje atat in tara cat si in strainatate.
C&l

C&l

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Ofer seriozitate maxima Execut lucrări în domeniul construcțiilor. Dumneavoastra va relaxați iar noi ne ocupam de tot (inclusiv curătenie).
Stelian  Hutu

Stelian Hutu

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Pretul pe care il ofer este raportat atît calității prestației pe care o execut,lucrez in domeniu de peste treizeci și cinci de ani,orientarea catre client in functie de posibilități.
Alexandru Stoica

Alexandru Stoica

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Sunt o persoana cu o experienta de peste 5 ani in Suedia doar in zugraveli,preturi accesibile pentru toate buzunare😉
Renovari&amenajari Profesionale

Renovari&amenajari Profesionale

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Suntem o echipa profesioanala, serioasa, tanara si dinamica care ofera respectarea si indeplinirea oricariu proiect in cobformitate cu cerintele clientului.
Ionut Sildan

Ionut Sildan

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Ofer seriozitate și servici de calitate la preturi avantajoase. în timp cat mai util rezolvăm problemele fiecărui client .
Saap Construct

Saap Construct

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Suntem o comapanie serioasă cu o experiență de peste 7ani în străinătate și în țară. Oferim o gama completă de servicii ce ține de instalații și amenajări.
Daniel Doncea

Daniel Doncea

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Pai.pe manga cei 17 ani de experienta in domeniu.in franta.unde calitatea executariilor sunt net superioare.pietei romanesti Sunt polipalent.cunosc si execut diferite meserii. Mai exact i exact.de la demolari pana la ultimul finisaj Competenta si seriozitate maxima.evident astept acelasi lucru in schinb. Consiliere tehnica plus design Posibilitatea de a ma ocupa livra toate materialele. Camion personal. Proaspat intors in romania Devis gratuit Daca va doriti sa aveti de a face cu un profesi
Marian  Enache

Marian Enache

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Salutare.alege oferta mea .zugrav,ofer servicii de finisaje complete.curat , serios calitate, si rapid.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ionut C.
Renovări Interioare   25/11/2020

O lucrare simpla, de renovare a unui apt 3 cam, bloc '77, a devenit o aventura de 4 luni, cu instalatii problematice si vecini pretentiosi. Totusi, profesionalismul lui Laurentiu si priceperea lui Florin au facut ca lucrurile sa mearga pana la capat. Acum suntem fericitii posesorii unui apartament complet renovat, la standarde europene. Chiar mai mult, Laurentiu ne-a ajutat si cu gestionarea lucrarii (materiale, comenzi, interventii). Recomandam aceasta echipa pentru orice lucrare!

         
Mariana D.
Renovări Interioare   18/10/2020

Foarte ok, au terminat treaba chiar putin mai repede decat au estimat si au facut munca de calitate. Raport calitate pret foarte bun. Recomand!

         
Etmond P.
Renovări Interioare   05/10/2020

Am renovat un apartament de 2 camere cu echipa d-lui Aurel și am avut numai surprize plăcute, plecând de la stabilirea unui preț corect, pana la cel mai mic detaliu al lucrării. Pentru orice problema ivita mi-a oferit 5 soluții alternative de rezolvare, s-a implicat 100% în evoluția lucrării, ce m-i s-a părut foarte de apreciat este faptul ca a lucrat în condiții grele,(de respectat ore de liniște, de exemplu) a reușit sa termine treaba în termenul promis. Despre calitatea lucrării pot spune ca sunt foarte mulțumit. Dar ce m-a impresionat cel mai mult a fost calitatea uman a, d-lui Aurel, de ce spun asta, după finalizarea lucrării eu în calitate de proprietar am spart o țeavă de apa rece sin nimeni din cei care puteau opri apa nu erau acasă, surpriza ajutorul și susținerea a venit din partea d-lui Aurel care nu mai avea nici o obligație fata de lucrarea efectuata. Deci înainte de a lucra cu meșterul Aurel am realizat ca am lucrat cu OMUL Aurel, cea ce în zilele noastre se găsește foarte rar. Multumesc pentru tot domnule Aurel.

         
Anca B.
Renovări Interioare   05/09/2020

Foarte serios, punctual si profesionist. Lucreaza rapid si de calitate. Recomand cu caldura si incredere!

         
Anca B.
Renovări Interioare   21/08/2020

Foarte multumita de reparatiile de detaliu la pereti executate impecabil de dl. Dinu Valentin. Recomand.

         
Georgiana S.
Renovări Interioare   19/08/2020

Foarte multumiti de colaborare, prompt, lucrarea a fost gata repede dar si foarte bine si frumos executata, atent la detalii, recomand.

         
Octavian S.
Renovări Interioare   06/08/2020

Baietii m-au ajutat cu zugravirea si repararea peretilor unui apartament, au fost seriosi si au lucrat bine.

         
Cristina S.
Renovări Interioare   21/07/2020

Foarte seriosi. Au facut ce au promis si au lucrat repede, bine si curat. Au venit la ora anuntata si pentru ca trebuia facut ceva (minor) si a doua zi au revenit si asta m-a surprins placut. Mentionez ca a fost vorba de lavabila intr-un apartament de 3 camere si au terminat intr-o zi. Tot ei m-au ajutat si cu achiZitie si montat plase tantari. Recomand!

Renovări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit