Top 25 Profesionişti în Instalații Gaze | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Gaze.

335 Profesionişti în Instalații Gaze sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Instalații Gaze

Victo Serv

Victo Serv

Firma autorizata ANRE si ISCIR,realizeaza lucrari instalatii gaze,verificari si revizii instalatii gaze,montaj detectoare gaz,instalatii termice,instalatii sanitare,verificari centrale termice
Oltsema Srl

Oltsema Srl

Oferim servicii de calitate, la cele mai ridicate standarde. Siguranța și confortul dumneavoastră este datoria noastră. Nu ezitați sa ne contactați.
AGIB INSTAL-SUD-VEST

AGIB INSTAL-SUD-VEST

Autorizat ANRE Firma autorizată ANRE proiectare-executie Executam instalații gaze, verificări, revizi, intervenții și remedierii ori-ce defecte Instalații sanitare, termice Instalații electrice.
Cristi C.

Cristi C.

Instalator autorizata A.N.R.E. (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) pentru proiectare si utie instalatii de utilizare gaze naturale + verificari si revizii instalatii gaze naturale. Instalatii de utilizare noi, modificari de instalatie, suplimentare de debit, dezafectare consumatori, puneri in functiune, receptii instalatii gaz
Gaz Expert Dens

Gaz Expert Dens

SC Gaz Expert Dens SRL societate autorizata ANRE Societatea nostra uta instalatii de gaze, verificari tehnice la instalatiile de gaze naturale, montaj senzori de gaz si electrovane, reparatii si interventii cu maxim profesionalism si promptitudine, numai cu persinal califixat si autorizat in domeniul instalatiilor de gaze.
Energoinstal Premium

Energoinstal Premium

Oferim servicii de verificare, revizie tehnica, proiectare si executie a instalatiilor de gaze, precum si montarea detectoarelor de pierderi de gaze. Profesionalismul, promptitudinea si preturile corecte pe care le avem au facut clientii sa aiba incredere in noi si sa revina la serviciile noastre de cate ori au nevoie.
Daniel İ.

Daniel İ.

AVETI.PROBLEME.CU.INSTALATIILE.SANITARE ,TERMICE SI DE GAZE ? SUNATI ASTAZI.LA.NUMARUL.DE.TELEFON -074243983 SI.IN.CEL.MAI.SCURT.TIMP.VETI.BENEFICIA.DE.SERVICIILE.UNUI.INSTALATOR.CALIFICAT, PROFESIONIST.SI.DISPUS.A.SE.DEPLASA.IN.ORICE.CARTIER.DIN.IASI*Printre serviciile de care puteti beneficia se numara: *Montaj obiecte sanitare noi; *Modernizare a instalatiilor sanitare si termice. *Lucrari de racordare la canalizare si alimentare cu apa calda si apa rece; *Lucrari de instalatii sanitare; *Se
Proexpert Gaz Instal

Proexpert Gaz Instal

Pro Expert Gaz Instal are ca principal obiect de activitate prestarea de servicii de verificare/revizie si remediere a instalatiilor de gaze naturale. Am pornit pe acest drum cu dorinta de a veni in sprijinul dumneavoastra prin oferirea de servicii profesionale realizate de instalatori profesionisti, specializati in utia instalatiilor de gaze naturale. Ce ne recomanda ? -Eficienta -Calitatea -Profesionalismul -Seriozitatea
ZMC Gazinstal

ZMC Gazinstal

Executam : Verificari si Revizii instalatiilor de gaz , bransamente de gaz , montaj chit detectie gaz .
Service Gaz

Service Gaz

Firma noastra este autorizata ANRE in domeniul gazelor naturale. Experienta si profesionalismul ne recomanda daca aveti probleme in domeniul gazelor naturale: verificari si revizii gaze, montaj detector de gaze, reparatii la instalatiile de utilizare, proiectare si utie instalatii gaze, interventii de urgenta (in limitata posibilitatiilor) la blocuri de locuinte cu gaze oprite etc.
Atina Instalatii

Atina Instalatii

Compania noastră derulează activități de proiectare, montaj sau intervenții urgente in domenii precum instalații gaze naturale, instalații termice si sanitare, fiind autorizați ISCIR si ANRE, având in spate un portofoliu semnificativ de clienți. Date fiind fluctuațiile de preț înregistrate pe piața livrărilor de gaze, dar si contextul geopolitic actual, am încercat sa ne pliem serviciile pe nevoia stricta a fiecărui client, prin oferirea unor servicii de calitate superioara.
Walixmar Instal

Walixmar Instal

Societatea noastră autorizata ANRE si Distrigaz, oferă servicii complete de proiectare, execuție si verificare tehnica periodica (obligatorie la 2 ani), revizie (obligatorie la 10 ani),montare sisteme de siguranța împotriva scăpărilor de gaze (electrovana + detector) la instalațiile de gaze naturale in București, Ilfov, Giurgiu si Dâmbovița pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuințe, Asociații de Proprietari/Locatari, spatii comerciale, instituții etc. ).
ProConfort

ProConfort

Va oferim servicii complete de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze si servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie. Pentru a acoperi necesitatile clientilor, asiguram servicii adiacente, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor etc.
David Engineering

David Engineering

Oferim sevicii profesionale in ceea ce priveste lucrarile de Instalatii si Reparatii sanitare, Instalatii Termice si de Climatizare, Instalatii electrice, Instalatii HVAC, Servicii civile, industriale si carotari. Firma noastra dispune de un personal calificat, cu o inalta pregatire profesionionala, cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor.
Cristi89OK

Cristi89OK

Instalator Autorizat ANRE Gaze/Instalare/Reparatii Aragaze- Montaj aragaz (racord flexibil + robinet gaz)- Remedieri defecțiuni / neetanșeități instalații gaze- Mentenanță instalații gaze (individuale și comune)- Consultanță de specialitate în domeniul gazelor. Profesionalism si calitate (disponibil de Luni-Duminica)
2Minstal

2Minstal

Avand un istoric bogat pe piata, in prezent compania poate desfasura lucrari complexe ale instalatiilor de gaze si ale instalatiilor termice, dispunand de personal autorizat special instruit si de echipamente specifice. Dispunem de 7 echipe mobile care pot ajunge in termen de 3 ore oriunde in Bucuresti.
Ciobanu Ioan

Ciobanu Ioan

Instalator de gaze si încălziri centrale, asigur mentenanța pentru toate tipurile de centrale si instalații sanitare , la cele mai mici preturi. In baza unui contract de mentenanța , beneficiați de orice reparație in mod gratuit si de verificările periodice ale instalațiilor pe care le dețineți.
Instalatii Gaze-Termice

Instalatii Gaze-Termice

Firma autorizata ANRE (www.anre.ro) si agreata Distrigaz-Engie pentru instalații gaze in București si Județul Ilfov. Instalatorul tău pentru lucrări autorizate instalații gaze: proiectare si execuție, verificări si revizii periodice, montaj aragaze, detector-senzor de gaze, remedieri si întreținere.
D.Pelin

D.Pelin

Instalator autorizat cu experiență montez centrale termice pe gaz sau lemne, panouri solare, boilere, instanturi, aparate de aer condiționat, instalații de încălzire in pardoseala, obiecte sanitare, aragaze, mașini de spălat etc. EXECUT ORICE TIP DE INSTALATIE TERMICA SI SANITARA LA CEREREA CLIENTULUI.
Gheorghe Mihai Cosmin

Gheorghe Mihai Cosmin

Instalator autorizat gaze/apa serios cu adevarate competente ale meseriei , execut montaj centrale, calorifere, sezor gaz cu electrovana, aragaz, hote, incalziri , modificari, revizii, scurgeri , bai tot ce tine de gaze si sanitare. Calitate in executie la preturi rezonabile.
GiuCristGlobal

GiuCristGlobal

Pentru a acoperi cat mai bine necesitatile clientilor, asiguram si servicii adiacente acestui domeniu, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor, sisteme de supraveghere etc.
EnergoInstal

EnergoInstal

Compania noastră, autorizata ANRE pentru proiectarea, execuția, verificarea si revizia instalațiilor de gaze, este compusa din peste 60 de angajați, instalatori de gaze, ingineri pentru proiectarea instalațiilor de gaze si angajați responsabili cu suportul clienților.
Gherchiceanu

Gherchiceanu

Echipa profesionista,tanara dinamica,deschisa si temeinic pregatita in domeniul instalatiilor, va sta la dispozitie pentru a va pune in practica cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.
AS Instal

AS Instal

Oferind pachete de lucrări compuse din servicii de proiectare, execuție, montaj si mentenanța, suntem alegerea fireasca a oricărui client dornic sa beneficieze de cele mai bune produse si servicii in domeniul gazelor naturale si instalațiilor termice.
InstalBM

InstalBM

Execut lucrări de instalații sanitare, termice, gaz, la preturi atractive. 20 ani de experiență dintre care ultimii 5 in Germania. Lucrez cu orice fel de materiale( ppr, cupru, inox, etc.) Ofer soluții optime pentru eficienta si durabilitate maxima.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Alin Fazakas
Instalatii Gaze   21/05/2019

Serviciu de calitate. Dnul inginer a lucrat cu profesionalism. Cu siguranță voi apela la aceasta firma și în viitor.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Gaze  Înregistrare Pro - Gratuit