Obține 4 Oferte de preţ pentru Interior Design.

386 Interior Design sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Interior Design

Lavinia Oprita

Lavinia Oprita

Experienta in interior design prin amenajarea a doua locatii, una dintre ele fiind un aparthotel in Constanta, compus din 7 apartamente, cu design diferit.
Andreea Moisa

Andreea Moisa

Pentru că e mai mult decât design interior sau arhitectură. Acolada este un instrument estetic și funcțional, creat pentru cei care-și doresc spații frumoase și practice, cu cât mai puțin timp și energie investite în realizarea lor. Născută din dorința de a răspunde nevoilor reale ale omului contemporan, Acolada este o asociere de servicii conexe și abilități ale celor care dau viață proiectelor dorite de beneficiari.
Gabriel I.

Gabriel I.

"Design your life" este motto-ul meu in viata. Am ezperienta in amenajari cu lemn de peste 10 ani. Lucrare de referinta restaurant Carol din Braila.
Area Interior Design

Area Interior Design

Daca ceea ce cauti este o echipa tanara si creativa specializata in design de interior, AREA Interior Design este tot ceea ce vei avea nevoie. AREA reprezinta o echipa formata din arhitecti si designeri tineri, plini de creativitate, avand pasiunea de a crea proiecte de arhitectura sau design de interior remarcabile.
Marius  P.

Marius P.

Servicii complete de concept, design interior si amenajarea elegantă, modernă, sau clasică, pentru o amenajare deosebită a casei, cu tematică de lumină, tematică de culori și compartimentare a spațiului, în funcție de nevoi, dorințe și preferințele, pentru o casă de vis așa cum o dorește orice familie.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Interior Design  Înregistrare Pro - Gratuit