Obține 4 Oferte de preț pentru Mobilă La Comandă.

165 Mobilă La Comandă sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Mobilă La Comandă

Time&space

Time&space

Te-ai saturat de falși meseriași? Îți dorești ca mobilierul tău sa fie realizat de o persoana competenta care știe ce are de făcut?? Îți dorești ca ideea din capul tău sa fie transpusă 100% intr-un mobilier bine realizat și de calitate??? Noi suntem soluția ta. Realizam mobilier la comanda de toate felurile: bucatarii, dressing-uri, dormitoare, camere de zi din pal, mdf melaminat, mdf vopsit, etc.
İonut Lina

İonut Lina

Daca iti place bricolajul si iti doresti sa asamblezi singur mobilierul dorit, noi iti oferim servicii proiectare mobilier personalizat. Cum functioneaza : 1.Dvs trimiteti o schita din creion sau o foto cum ar trebui sa arate mobilierul, 2.Trimiteti cateva imagini cu spatiul care urmeaza a fi mobilat, sa vizualizam unde sunt pozitionate prizele, intrerupatoarele sau alte obstacole 3. Ne comunicati din ce materiale doriti sa executam mobilierul (materiale cutii , materiale fronturi- usi fete s
Alin  Visător

Alin Visător

Mă adaptez la nevoile și preferințele clienților, oferindu-le și sugestii practice pentru culori și proiectul mobilei lor. Aștept cu plăcere sugestiile lor.
Adrian  Suciu

Adrian Suciu

Am o experienta in acest domeniu ,deoarece produc mobilier personalizat din anul 1996 .Lucrez numai cu feronerie austriaca fiindca imi place calitatea .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Mobilă La Comandă  Înregistrare Pro - Gratuit