Obține 4 Oferte de preț pentru Nutritionist.

153 Nutritionist sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Nutritionist

Violeta D

Violeta D

Eu am demonstrat prin propriul exemplu că e posibil să slăbești sănătos și fără înfometare sau diete. Sunt nutriționist calificat cu experiență de 5 ani în acest domeniu și cu peste 1000 de cliente care și-au îmbunătățit stilul de viață, au slăbit sau și-au fortificat sănătatea. Dacă ești în căutarea unui specialist care sa-ți trateze cauzele problemelor tale și nu consecințele ,atunci cu siguranță că mă poți contacta. Dacă nu azi,atunci când?
Diana Serghe

Diana Serghe

Daca iti doresti un plus de energie, sa scazi in greutate, sa scapi de tentatiile alimentare sau sa iti cresti masa musculara, atunci hai sa ne auzim. Te voi ajuta sa iti construiesti obiceiuri sanatoase in alimentatia ta si care sa faca parte din noul tau stil de viata.
New3tion

New3tion

Te invit să facem împreună primul pas către un stil de viață mai sănătos. nteresul meu pentru nutriție și o viață sănătoasă a apărut ca urmare a unei nevoi personale. Am absolvit cursul de Tehnician Nutriționist din cadrul școlii Fitness Scandinavia, curs autorizat și acreditat de Ministerul Educației și de Ministerul Muncii. Cursul m-a ajutat să aprofundez cunoștintele pe care le aveam în domeniul nutriției, dar, mai important de atât, m-a învățat ce strategii să aplic pentru a ajuta oamenii s
Ibi Apostol

Ibi Apostol

Nutriție personalizata, explicații teoretice și punere in practica cu pași mici, fără extreme, cu rezultate sigure.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Nutritionist  Înregistrare Pro - Gratuit