Top 10 Instalații Gaze În Ploiesti, Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Gaze.

CERE 4 OFERTE
SC DUCA GAZ SRL

SC DUCA GAZ SRL

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Prin instalatorii nostri autorizati efectuam operatiunile de verificare tehnica periodica (obligatorie la interval de maxim 2 ani), respectiv revizie periodica (obligatorie la interval de maxim 10 ani, dupa orice întrerupere a utilizării instalaţiei pentru o perioada de timp mai mare de 6 luni şi după orice accident tehnic care poate afecta instalaţia).
S.C. SINCO S.R.L

S.C. SINCO S.R.L

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Obiectul de activitate consta în executarea de lucrari de instalatii si centrale termice, instalatii electrice, sanitare, statii de pompe, recipienti sub presiune, montaj conducte pentru produse petroliere, agenti chimici, abur, apa si gaze, montaj utilaj tehnologic, ansamble si subansamble pentru instalatii, confectii metalice.
SC ABDON GAZ TERM SRL

SC ABDON GAZ TERM SRL

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Specializata in proiectarea si executia lucrarilor de racordare la sistemul de gaze naturale, SC ABDON GAZ TERM SRL Ploiesti, ofera clientilor din Prahova dar nu numai, servicii de cea mai buna calitate, neavand competitori la capitolul preturi mici.
S.C. SOCOMIZO CONSTRUCT S.R.L

S.C. SOCOMIZO CONSTRUCT S.R.L

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
S.C. SOCOMIZO CONSTRUCT S.R.L. Ploiesti , isi desfasoara activitatea inca din anul 1994 , in domeniul constructiilor, distributiilor de gaze naturale si apa ,aceasta implicand atat proiectarea acestora cat si executia
S.C. DIVERSINST S.R.L

S.C. DIVERSINST S.R.L

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Compania noastra va ofera o gama variata de servicii de consultanta in proiectarea si executia sistemelor de gaze naturale, bransamente gaze, revizii gaze.
SCHNELL TOUR s.r.l.

SCHNELL TOUR s.r.l.

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Societate comercială înființată în 1994 și dedicată clienților noștrii de peste 20 de ani de activitate neîntrerupta
Pietraru Sorina

Pietraru Sorina

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Instalații sanitare, gaze, montaj centrale termice calorifere pe ppr cu tot ce tine de instalator. Preturi mici.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Patricea P.
Instalații Gaze   05/01/2021

Sunt extrem de multumita de modul in care a decurs toata colaborarea. Au fost extrem de prompti, au raspuns cu rabdare intrebarilor mele si au efectuat lucrarea cu profesionalism. Recomand cu incredere!

         
Anca B.
Instalații Gaze   29/12/2020

Multumesc, in numele tuturor vecinilor de scara, echipei dvs si in special d-lui Gheorghe Ion care cu proptitudine , profesionalism si intelegere fata de situatia noastra ne-a scos din necaz. A fi om e lucru mare, iar Oamenii raman Oameni chiar si in pandemie....

         
Andreea M.
Instalații Gaze   10/12/2020

Promptitudine, seriozitate. Lucrarea a fost destul de complexa si sunt foarte multumita de rezultat. Recomand cu incredere! :)

         
Constantin L.
Instalații Gaze   06/12/2020

Foarte mulțumit de aceasta echipă de instalatori, au fost: punctuali, buni meseriași și cu o ofertă de preț rezonabilă. Succes in continuare!!!

         
Stefan H.
Instalații Gaze   24/11/2020

Foarte mulțumit de serviciile profesionale oferite de Dl. Ion. Un om înțelegător ce m-a ajutat intr-o situație in care nimeni nu voia să intervină.

         
Corneliu S.
Instalații Gaze   12/10/2020

S a prezentat echip mai devreme decat era stabilit au executat lucrarea in conditii foarte bune Multumesc

         
Sorin D.
Instalații Gaze   01/10/2020

Pentru verificarea instalației la 2 ani...Comunicarea foarte bună- răspuns prompt si pe mesagerie si pe apel. Programarea a venit repede, iar prețul a fost cel mai bun de pe piață..Mulțumesc!

         
Adi G.
Instalații Gaze   22/09/2020

Prima experieta pe site-ul Homerun, a fost una placuta, datorita domnului Ion Gheorghe. A doua zi dupa semnarea contractului, am avut teava de gaze in casa

Dacă eşti un profesionist în Instalații Gaze  Înregistrare Pro - Gratuit