Top 10 Instalatori Gaze În Prahova

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Gaze.

CERE 3 OFERTE
SC DUCA GAZ SRL

SC DUCA GAZ SRL

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Prin instalatorii nostri autorizati efectuam operatiunile de verificare tehnica periodica (obligatorie la interval de maxim 2 ani), respectiv revizie periodica (obligatorie la interval de maxim 10 ani, dupa orice întrerupere a utilizării instalaţiei pentru o perioada de timp mai mare de 6 luni şi după orice accident tehnic care poate afecta instalaţia).
S.C. SINCO S.R.L

S.C. SINCO S.R.L

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Obiectul de activitate consta în executarea de lucrari de instalatii si centrale termice, instalatii electrice, sanitare, statii de pompe, recipienti sub presiune, montaj conducte pentru produse petroliere, agenti chimici, abur, apa si gaze, montaj utilaj tehnologic, ansamble si subansamble pentru instalatii, confectii metalice.
SC ABDON GAZ TERM SRL

SC ABDON GAZ TERM SRL

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Specializata in proiectarea si executia lucrarilor de racordare la sistemul de gaze naturale, SC ABDON GAZ TERM SRL Ploiesti, ofera clientilor din Prahova dar nu numai, servicii de cea mai buna calitate, neavand competitori la capitolul preturi mici.
S.C. SOCOMIZO CONSTRUCT S.R.L

S.C. SOCOMIZO CONSTRUCT S.R.L

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
S.C. SOCOMIZO CONSTRUCT S.R.L. Ploiesti , isi desfasoara activitatea inca din anul 1994 , in domeniul constructiilor, distributiilor de gaze naturale si apa ,aceasta implicand atat proiectarea acestora cat si executia
S.C. DIVERSINST S.R.L

S.C. DIVERSINST S.R.L

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Compania noastra va ofera o gama variata de servicii de consultanta in proiectarea si executia sistemelor de gaze naturale, bransamente gaze, revizii gaze.
SCHNELL TOUR s.r.l.

SCHNELL TOUR s.r.l.

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Societate comercială înființată în 1994 și dedicată clienților noștrii de peste 20 de ani de activitate neîntrerupta
Pietraru Sorina

Pietraru Sorina

Instalații Gaze · Ploiesti, Prahova
Instalații sanitare, gaze, montaj centrale termice calorifere pe ppr cu tot ce tine de instalator. Preturi mici.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihaela T.
Instalații Gaze   01/07/2021

Domnu Gheorghe un om foarte promt, eu ca și o neștiutoare în instalații gaze și etapele care preced lucrări am fost sfătuita de dansu,am ținut legatura telefonică tot timpu cu dansu ,chiar dacă vremea a fost ploioasă dansu a trimis echipa intr_o zi de sărbătoare în care de obicei nu lucra iar până seara a finalizat lucrarea ,cat despre pret foarte rezonabil,recomand cu toată încrederea.

         
Alexandru M.
Instalații Gaze   03/06/2021

Dacă doriți un proiect pt instalația de gaz, senzor și munca serioasa, va rog sa alegeți cu încredere, domnii care lucrează și inginerul sunt omami serioși și promiti. Lucrare finalizata cu bine, montaj excelent, așteptăm ca cei de la distrigaz sa vina sa ne pună contorul, sunt mulțumit pe deplin de serviciile companie si le doresc cât mai multe proiecte!!!!

         
Cristi C.
Instalații Gaze   02/06/2021

Serviciile prestate de societate sunt de calitate, iar Ovidiu a fost foarte prompt și serios. Recomand!

         
Carmen I.
Instalații Gaze   15/05/2021

Promptitudine, seriozitate și profesionalism sunt cuvintele ce descriu foarte bine activitatea Domnului Ion.

         
Cacuci D.
Instalații Gaze   12/05/2021

lucrarea de revizie tehnica a instalatiei de gaz a fost facuta la data convenita. Lucrarea este de calitate si la un pret bun.

         
Radu B.
Instalații Gaze   08/04/2021

Salutari, Dl. Ion Gheorghe are o Firma Autorizata ANRE, Top Instal Gaz, foarte buni profesionisti, de cuvant , punctuali, extrem de buni pe consultanta, extrem de buni pe conciliere si dezvoltarea discutiilor cu Asociatiile de proprietari si Administratorii depasiti din Blucurile Comuniste, Noi 5 Investitori , am dezvolta si executat o extindere coloana comuna si separare Gaz la 5 Apartamente ,lucrarea excelent efectuata si consilierea si serviciile au fost excelente la cel mai mic pret posibil

         
Cristian M.
Instalații Gaze   30/03/2021

Foarte prompt. Serviciu de foarte buna calitate. Chiar in acest moment se face instalarea. Mulțumesc domnului Ovidiu pentru seriozitate și rapiditate.

         
Alexandra M.
Instalații Gaze   08/03/2021

Prompți și profesioniști - ne-au oferit consultanță și asistență tehnică, astfel încât am optimizat și am făcut economii la sistemul de senzori din bloc. Lucrează extrem de îngrijit și curat. Foarte respectuoși. Recomand PRATCO SRL cu încredere.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Instalații Gaze  Înregistrare Pro - Gratuit