Avramescu Aneta Cabinet Individual De Psihologie

Psiholog · înregistrat cu 7 lună(i) în urmă
București Sector 4
Cere Oferte >

comentarii client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

verificările de securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă
Card de Credit valid
, NU PUTEM ALEGE DE UNDE VENIM DAR PUTEM ALEGE UNDE MERGEM"
Numele meu este Aneta Avramescu sunt psiholog clinician cu drept de liberă practica acreditat de Colegiul Psihologilor din România si psihoterapeut in formare cognitiv- comportamentala. Am absolvit Faculatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei UHB si sunt masterand la Psihologie Clinica si Consiliere Psihologica UHB. Sunt membru al Colegiul Psihologilor din Romania si al Asociatiei de Psihofarmacoterapie si Stiinte Cognitive. Lucrez cu normă înteragă la Cabinet Individual de Psihologie Avramescu Aneta desfasurandu-mi activitatea în trei cabinete situate în zonele: Univesitate, Tineretului si Aviației.
Oricare ar fi motivul dvs. pentru care căutați un psiholog, cosilierea psihologică vă poate ajuta să înțelegeți prin ce treceți și vă susține atunci când vă confruntați cu gânduri și sentimente dificile. Fiecare dintre noi putem considera la un moment dat că viața este copleșitoare și că ne este dificil să mai facem față provocărilor ei. În calitate de psiholog profesionist, ofer un spațiu sigur și confidențial în care să vorbim și să explorăm ceea ce vă tulbură, astfel încât împreună să putem începe să înțelegem sentimentele și dificultățile cu care vă confruntați.
Dacă doriți să aflați mai multe detalii, vă rog să mă sunați sau să îmi trimiteți un e-mail, astfel încât să putem vorbi pe scurt despre ce vă doriți și, dacă este cazul, să aranjam o întâlnire inițială. La prima întâlnire ne dăm seama de modul în care am putea colabora și, important, pentru a vedea dacă sunt persoana potrivită pentru dvs. Totul va fi tratat cu cea mai mare seriozitate și confidențialitate. Această ședință inițială va fi de 50 de minute.
Dacă decideți că doriți să continuați, ne vom întâlni în fiecare săptămână timp de 50 de minute într-o zi și o dată convenite de comun acord.
Toate cele bune,
Psiholog Aneta Avramescu
Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Psiholog.