Curat Murdar S.r.l.

Curățenie la Domiciliu · înregistrat cu 3 an(i) în urmă
București Sector 3
START

Comentarii Client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

Verificările de Securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă
Card de Credit valid

Fondat În/ Data Începerii

2018
DE CE SUNTEM POTRIVIŢI PENTRU TINE?

Oferim servicii de curăţenie la domiciliu cu cele mai bune echipamente şi soluţii de curăţenie profesională de la Karcher, liderul în curăţenie.

Cu noi, economiseşti timp şi energie, pe care le poţi canaliza pe (folosi pentru) propriile proiecte sau pur şi simplu le poţi folosi pentru tine şi cei dragi ţie.
Nevoile tale sunt obiectivele noastre şi nicio pată sau murdărie nu poate sta în calea îndeplinirii lor.

Angajaţii firmei noastre sunt persoane atent selecţionate, instruite şi de încredere, fără cazier şi cu analizele medicale la zi, poartă echipament adecvat şi ecusoane de identificare.

Produsele de curăţenie folosite în activitatea noastră respectă normele şi standardele europene privind sănătatea, astfel că nu trebuie să îţi faci griji privind sănătatea ta(în privinţa sănătăţii tale).

Preţurile sunt flexibile şi avantajoase în funcţie de tipul serviciilor alese şi de mărimea locuinţei; ne străduim să oferim servicii de cea mai bună calitate la preţuri accesibile.
Echipa este coordonată şi supravegheată de o persoană specializată, care vă stă la dispoziţie pentru sugestii şi reclamaţii.

Programul nostru este flexibil şi ni-l adaptăm după cerinţele clientului: cheamă-ne oricând între orele 08:30 – 20:30, în timpul săptămânii sau în week-end, cum îţi este mai bine.
Prin alegerea serviciilor CURAT MURDAR, aveţi toate cheltuielile sub control: preţurile finale pe care vi le oferim acoperă toate costurile cu soluţiile şi echipamentele folosite, cu forţa de muncă şi transportul acesteia până la locaţie. https://curat-murdar.ro
Cere o ofertă >
Cere 3 oferte pentru Curățenie la Domiciliu