Curatatorie Covoare La Olaru

Spălat Covoare · înregistrat cu 6 an(i) în urmă
Ilfov Popesti Leordeni
START

Comentarii Client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

Verificările de Securitate

Adresă de e-mail corectă
Din momentul lansarii comenzii, telefonic sau prin e-mail, si stabilirea detaliilor de colectare,mai exact adresa, data si intervalul orar de ridicare a covoarelor,incepe colaborarea cu firma noastra La Olaru Popesti Leordeni si client.
Primul pas: ridicarea covoarelor de la domiciliul clientului si stabilirea existentei petelor deosebite.Bonul de comanda pe care clientul il primeste are stampila si contine datele firmei noastre, datele de identificare ale clientului, adresa ,data ridicarii, data livrarii, nr. de covoare, observatii speciale.
Urmeaza masurarea covoarelor la sediul firmei si inceputul procesului de spalare a acestora folosind tehnologii moderne si detergenti profesionali fara inalbitori.
In maxim 48 de ore) covoarele sunt livrate la domiciliu.
Tariful practicat este de 9 lei/mp. Dacă nu doriți să beneficiați de serviciul de colectare și livrare, prețul este de 8 lei/mp.
Transportul tuturor comenzilor din București și județul Ilfov este 20 RON . Clienții din Popesti Leordeni beneficiaza de transport GRATUIT pentru comenzile care depășesc 50 Ron. Clienții din București beneficiaza de transport GRATUIT pentru comenzile care depășesc 150 Ron.
Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Spălat Covoare