Dtm Moving

Mutări Mobila · înregistrat cu 5 an(i) în urmă
București Sector 2
START

Comentarii Client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

Verificările de Securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă
Card de Credit valid
Pentru serviciul de transport mobila alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei firme.

Pentru a putea indeplinii un transport de mobila fara incident treabuie sa indeplinim urmatoarele operatiuni:

- Demontarea si apoi remontarea obiectelor de mobilier; Este necesara pentru mutarea obiectelor mari de mobilier si este efectuata de personal calificat in astfel de operatiuni, aceasta este efectuata de 1 montator expert si un manipulator.

-Ambalarea obiectelor care urmeaza a fi mutate; Se folosesc folii protectoare cu bule pentru obiectele fragile, cutii, precum si alte echipamente. Echipele noastre vor ambala toate obiectele dvs. personale incepand cu vesela, hainele, birotica, electronicele si electrocasnice si terminad cu mobilierul masiv si se va face de catre 2 manuipulatori experti.

-Manipularea si transportul acestora la destinatie; Se realizeaza de asemenea cu personal calificat si cu experienta, folosind autocamioane noi si curate. Obiectele la destinatie sunt asezate si montate pe pozitia indicata de dvs, iar ambalajele rezultate sunt ridicate de echipa de mutari. Acesta se va face de catre tot personalul prezent.

Echipa de profesionisti va avea mare grija ca mobilierul dumneavoastra sa ajunga intr-o stare perfecta la dstinatie, fara lovituri sau zgarieturi, deci personalul va asigura utarea impecabila a serviciului de transport mobila. O mutare a locuintei ?full service? presupune printre altele, coordonarea procesului de mutari locuinte precum si consilierea necesara

Pot exista cazuri in care doriti doar un autocamion fara personal sau doar personal fara transport, aceste detali se vor discuta printr-un simplu apel.

Va stam la dispozitie pentru orice servicii in materie de transport la preturi foarte mici.

Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Mutări Mobila