Exterminus Srl

Deratizare · înregistrat cu 1 an(i) în urmă
Ilfov Voluntari
Cere Oferte >

comentarii client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

verificările de securitate

Adresă de e-mail corectă

fondat în/ data începerii

2006
Datorita cererii de piata , In anul 2006 a fost infiintata compania Exterminus , fiind condusa cu mult profesionalism de specialisti cu o experienta de peste 23 ani in servicii DDD.
Astazi compania ofera servicii profesionale de cea mai buna calitate ,folosind in procesul de activitate atat personal calificat si permanent instruit , cat si substante avizate de Ministerul Sanatatii si tehnologii de lucru din ultima generatie.
Dispunem de aparatura necesara , pentru efectuarea serviciilor ddd ,in cea mai buna siguranta .
Efectuam cu succes dezinsectia impotriva insectelor de discomfort precum : gandaci de bucatarie , purici , plosnita de pat , paduchi , paianjeni , furnici etc.
Suntem permanent pregatiti si gata de interventie impotriva rozatoarelor , soareci si sobolani cu substante raticide , capcane mecanice , custi speciale , momeli gata preparate , blocuri parafinate etc.
Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor nostrii pe care le gestionam cu responsabilitate .Suntem promti si discreti in tot ceea ce facem .
Ne adaptam tuturor solicitarilor si elaboram o strategie personalizata pentru fiecare client , in functie de natura serviciului prestat cat si gradul de infestare cu vectori , deoarece nu exista doua lucrari la fel , fiecare fiind unica in felul ei.
Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor , rozatoarelor si a germenilor patogeni , surse permanente de pagube materiale si boli.
Daca am reusit sa va convingem , putem colabora .Serviciile DDD sunt efectuate in baza unui contract de prestari servicii ,care poate fii incheiat pentru o perioada de minim un an .
Suntem exigenti in ceea ce facem si oferim garantie pentru toate serviciile prestate.


Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Deratizare.