Florin Anghel

Construcții Case · înregistrat cu 1 an(i) în urmă
Iași Iasi
Cere Oferte >

comentarii client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

verificările de securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă
Card de Credit valid
Constructii case la rosu,la cheie,amenajari interioare(gleturi,placari gresie,faianta,piatra,zugraveli,tapet,parchet,montaj usi,aparataje electrice,cazi,cab.dus,vas wc,etc) si exterioare(termosistem,garduri,placari cu piatra ,pavaje,etc).preturi negociabile,calitate si rapiditate.
Execut lucrări de amenajari interioare și exterioare de orice fel ex.faianta ,gresie parchet, tencuieli manuale , tencuieli decorative,tinciuri,glet,rigips,etc. Termosistemuri,garduri zidărie și reparații acoperișuri de orice fel la preturi avantajoase.

EXECUT acoperisuri, mansarde, filigorii, copertine.
Echipa de constructori cu experienta mare de lucru in anglia si Romania utam finisari interioare gresie,faianta,marmura,tencuielii șape rigips, termoizolatii,acoperisuri,fațade cu decorativa , garduri zidite ,deasemeni utam pavaj cu montatori cu experienta in domeniu si multe lucrari la activ , utam si case la cheie precum si orice fel de lucrari de constructie, la cerere lucram si cu echipa de instalatori sanitari si instalatii de incalzire pe gaz si lemn ,oferim calitate,seriozitate si preturi pentru rezonabile, oferim factura si garantam pentru lucrarile utate.

ut case la rosu dulgherii de ori ce tip cofraje scari sarpante etc montaj tigla ceramica tigla metalica la preturi negociabile in functie de complecxitatea lucrarii Precizez ca uția lucrarii se face la standarde ridicate de professionalism.
Nu suntem ieftini , lucram la prețul corect pentru ceea ce facem , facem ori ce alții nu pot sau nu știu .
Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Construcții Case.