Harald Ralph Leuschner

Montaj Pavaje · înregistrat cu 4 an(i) în urmă
București Sector 6
START

Comentarii Client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

Verificările de Securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă

Fondat În/ Data Începerii

2000
O gradina ar trebui sa fie planificata și sa implice în mod conștient toate aspectele tehnologice și a materialelor moderne, plante și mobilier urban. Bazine de înot sau iazuri ornamentale, sau ca un concept de plantare, design-ul este important pentru o gradina cu locuri armonioase și energice pentru armonie cu natura, pentru relaxare și recreere.

Aici puteti reduce nu numai stresul și a produce energie pozitiva aici momente de mediu și sociale sunt legate de un fapt, ca un concept de gradina este realizat, care combina arhitectura inconjuratoare, mișcarea individuala și chiar aspecte utile în armonie.

Proiectele dumneavoastra se va crea prin consultare, planificarea și echilibrul global de proiectare pentru fiecare proprietar de gradina, noi alegem atent combinatia de plante potrivite, diverse materiale naturale, cum ar fi piatra sau lemnul și elementul apa care trezește spiritele și promoveaza o atmosfera placuta.

Gradina va aduce echilibrul puterea și reprezinta conștiinta ecologica. La noi puteti alege dintr-o mare varietate de plante crescute, noi creeam gradini pentru hoteluri, restaurante, companii, organizatii și case particulare - desigur, ca pachet complet, cu conceptul de iluminat și de irigare asociate.

Noi intelegem gradina ca pasiune, care acorda o atentie deosebita nevoilor personale bazate pe cunoaștere profunda a corelatiilor naturale pentru proiectele dumneavoastra.

Vă stăm oricând cu plăcere la dispoziție pentru proiectele Dvs. cu consultanță și sprijin și răspundem tuturor solicitărilor Dvs. de proiect cu o ofertă corespunzătoare.
Cere o ofertă >
Cere 5 oferte pentru Montaj Pavaje