Maestro Pvc Yordache Srl

Termopane · înregistrat cu 3 lună(i) în urmă
București Sector 3
Cere Oferte >

comentarii client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

verificările de securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă
Card de Credit valid
Cautati o solutie buna de intretinere si mentenanta a ferestrelor cu geamuri termopane, ati ajuns unde trebuie, echipa noastra va ofera cea mai completa solutie de reparat si intretinut tamplaria pvc. Vom detalia mai jos importanta serviciilor noastre.

Tamplaria pvc cu geam termoizolator, ca de altfel toate produsele pe care le cumparam, are un scop, o menire, aceea de a ne izola termic si fonic fata de mediul inconjurator, de asemenea este si o bariera in calea precipitatiilor de orice fel.

Orice fereastra isi poate duce la bun sfarsit scopul pentru care a fost creeata si apoi achizitionata doar in masura in care este corect montata si utilizata. Printr-o buna utilizare vom intelege manevrarea ei cu atentie si in conditii de siguranta, fara a pune presiune inutila pe diferitele sale elmente, cum ar fi fortarea manerului la inchidere sau folosirea indelungata a unei ferestre ale carei parti mobile (cercevelele) lovesc in blocatorii metalici ce faciliteaza inchiderea acestora, dar si respectarea unui interval de verificare periodica de cel putin o data pe an.

Verificarea periodica recomandata la intervale de un an se constituie dintr-o serie de elemente ce trebuie verificate si ajustate, acestea prelungind durata de utilizare si mentinand nivelul de satisfactie al clientului avut inca de la achizitionarea produsului nou.

Iata elementele de baza ce se verifica la inspectia anuala recomandata atat de producatori, cat si de echipa noastra :-Verificare stare garnituri de etanseizare

-Verificare integritate feronerie

-Verificare manevrabilitate feronerie

-Verificare presiunea cercevelei pe garnitura

-Verificare inchidere perimetrala

-Verificare functionalitate maner

-Se vor cerceta elemntele mobile pentru a ne asigura ca nu prezinta deformariApoi se trece la remedierea problemelor intalnite, dupa caz :-Inlocuire sau rearanjare si gresare garnituri

-Curatarea feroneriei de praf rezultat din tencuiala si
Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Termopane.