Ria Engineering & Consulting Srl

Renovări Apartamente · înregistrat cu 2 lună(i) în urmă
Prahova Ploiesti
Cere Oferte >

comentarii client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

verificările de securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă
Card de Credit valid
RIA ENGINEERING & CONSULTING SRL a luat fiinta in anul 2016 avand la acel moment ca domeniu principal de activitate “Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”.
Incepand din luna August 2019 ne-am extins domeniul de activitate adaugand in portofoliu si “Lucrari de instalatii electrice si tehnico-sanitare si alte lucrari de instalatii pentru constructii”.

Inca de la infiintare societatatea noastra s-a axat pe dezvoltare si in acest sens s-a investit in ceea ce priveste specializarea personalului si obtinerea de Autorizatii si Atestate.
In acest moment Societatea noatra detine urmatoarele Autorizatii si Atestate:
1. ANRE: Autorizatie destinata proiectarii instalatiilor de utilizare a gazelor natural avand regimul de medie, redusa si joasa presiune, tip PDIB.
2. ANRE: Autorizatie destinata proiectarii sistemelor de distributie a gazelor natural, a siste,melor de distributie inchise ce functioneaza in regim de medie, redusa si josa presiune, precum si a instalatiilor aferente activitatii de producer/stocare biogas/biometan tip PDSB
3. ANRE: Atestat de tip C1A pentru “proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV, posture de transformare cu tensiunea nominal superioara de cel mult 20kV, statii de medie tensiune, precum si partea electrica de medie tensiune a statiilor de inalta tensiune”.
4. ISCIR: Atestat: Personal tehnic de specialitate pentru avizarea documentatiei tehnice si suprevegherea lucrarilor de verificare tehnica in utilizare pentru investigatii/examinari cu character tehnic la instalatii sub presiune
5. ISCIR: Atestat: Personal tehnic de specialitate, responsabil cu avizarea documentatiei tehnice de instalare, a ducumentatiei tehnice preliminare pentru montare/reparare, a documentatiei tehnice de automatizare la instalatii sub presiune.
6. INSMEX: Atestat GANEx: Activitati de proiectare, montaj, mentenanta echipamente/instalatii utilizate in medii Ex, conform NEx 01-06/2007 si
Cere o ofertă >
Cere 5 oferte pentru Renovări Apartamente.